Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«Εκδήλωση για τον Βασίλη Τσιτσάνη στη Γερμανία»



Συνδιοργάνωση των Θεσσαλών Ευρώπης και Δήμου Τρικκαίων

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2015 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας. Στην επίσκεψη παραβρέθηκε επίσης και ο κ. Στέλιος Αμπράζης, Πρόεδρος της Μαθηματικής Εταιρείας Τρικάλων, που συμμετείχε στο 8ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Ντύσσελντορφ.

Ιδιαίτερη ανταλλαγή απόψεων έγινε για κοινές συνδιοργανώσεις με σκοπό την προβολή του έργου του Βασίλη Τσιτσάνη στα πλαίσια εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Θεσσαλού καλλιτέχνη. Το έτος 2015 έχει χαρακτηριστεί ως έτος ΤΣΙΤΣΑΝΗ και θα λάβουν χώρα αντίστοιχες εκδηλώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. «Είναι ισχυρή επιθυμία μας να συμβάλλουμε στην προβολή του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» τόνισε ο Πρόεδρος κ. Διαμανής Γκίκας στη συζήτηση που κράτησε αρκετή ώρα!
Οι δύο άντρες συμφώνησαν για την κοινή συνδιοργάνωση μιας μεγάλης καλλιτεχνικής εκδήλωσης το Φθινόπωρο του 2015 στο Γκύτερσλο της Γερμανίας, με συμμετοχή της μουσικής ορχήστρας του Δήμου Τρικκαίων «Βασίλης Τσιτσάνης», όπου ο Θεσσαλικός Σύλλογος Γκύτερσλο θα φιλοξενήσει το 11ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που φέτος θα είναι αφιερωμένο στον Βασίλη Τσιτσάνη
αίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2015 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας. Στην επίσκεψη παραβρέθηκε επίσης και ο κ. Στέλιος Αμπράζης, Πρόεδρος της Μαθηματικής Εταιρείας Τρικάλων, που συμμετείχε στο 8ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Ντύσσελντορφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.