Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΑΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΒΝΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Νυρεμβέργη, Μάρτιος 2015. Ο ομογενής σύμβουλος επιχειρήσεων και networker Δημήτρης Κοράνης, μέλος του διεθνούς δικτύου BNI από το 2006, είναι ο νικητής επιχειρηματικών επαφών του 2014. Η βράβευση έγινε για την δημουργία επιτυχημένων επαγγελματικών επαφών και συνεργειών σε 145 περιπτώσεις μέσα στο 2014, γεγονός που προϋποθέτει πείρα και γνώσεις στον συμβουλευτικό τομέα.

Το ΒΝΙ (Business Network International) θεωρείται το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρηματικών συστάσεων χωρίς προμήθειες. Έχει παγκοσμίως 165.000 μέλη σε πάνω από 50 χώρες και ειδικά στον γερμανόφωνο χώρο (Γερμανία-Αυστρία-Ελβετία) γύρω στα 9.000 μέλη. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν 365 επιχειρηματικές ομάδες που πραγματοποιούν έναν ετήσιο τζίρο της τάξεως των 380 εκατομμυρίων Ευρώ. Τα μέλη του ΒΝΙ του γερμανόφωνου χώρου έχουν πραγματοποιήσει από το 2003 1.349.811 επαφές. Οι επαφές αυτές απέφεραν στα μέλη στο 2008 π.χ. επι πλέον τζίρο ύψους 1,4 δις Ευρώ. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο όλο και περισσότερες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες αναζητούν να ενταχθούν στις τοπικές ομάδες του διεθνούς αυτού δικτύου.

Μέλος μίας επιχειρηματικής ομάδας μπορεί να γίνει κάποιος μόνο για έναν χρόνο. Η ιδιότητά του αυτή δεν ανανεώνεται αυτομάτως. Τα μέλη της ομάδας αποφασίζουν για το αν θα συνεχίσει να είναι μέλος.


Ο Δημήτρης Κοράνης χάρις στα προσόντα του κατάφερε να ανανεώσει την ιδιότητα του μέλους για όγδοη συνεχή χρονιά.  Ο εταιρεία του Δημήτρη Κοράνη έχει εξειδικευθεί στην αγορά προϊόντων και την διαχείριση εφοδιαστικών αλυσίδων (supply chain management). Συγχρόνως διατηρεί αγοραστική κοινότητα για  ΜΜΕ με την επωνυμία agoras (www.agoras.de). Ο Δημήτρης Κοράνης είναι ο εκπρόσωπος του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου DHW στην Νυρεμβέργη.

 Πηγή: DEUTSCH-HELLENISCHE WIRTSCHAFTSVEREINIGUNG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου