Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ταξίδι εξοικείωσης Γερμανών δημοσιογράφων στη Χαλκιδική

Δύο ταξίδια εξοικείωσης θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας με τον Τουριστικό Οργανισμό και την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, που αναλαμβάνουν τον συντονισμό καθώς και την πλήρη φιλοξενία των συμμετεχόντων.
Αναλυτικά:
Το πρώτο ταξίδι έχει προγραμματισθεί να γίνει από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου με συμμετέχοντες τον κ. Frederik Bombosch (Βερολίνο), συντάκτη της εφημερίδας Berliner Zeitung. Το σχετικό ταξιδιωτικό ρεπορτάζ πρόκειται να  δημοσιευτεί στην εν λόγω εφημερίδα καθώς και στην Köllner-Stadt-Anzeiger (400.000 αντίτυπα).
Το δεύτερο ταξίδι έχει προγραμματισθεί να γίνει από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου με συμμετέχοντες την κα Branka- Aleksandra Majzlik (δημοσιογράφο) και τον κ. Stefan-Günter Ziemba (φωτογράφος), για λογαριασμό του ηλεκτρονικού περιοδικού, www. m-lifestyle.de (51.726 επισκέπτες τον Μάιο 2015). Το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ για τη Χαλκιδική (8-12 σελ.) θα πλαισιώνουν φωτογραφίες, θα παραμείνει online για περισσότερο από ένα χρόνo και θα είναι διαθέσιμο επ΄αόριστον στoυς χρήστες.

Πηγή:  Γραφείο Ε.Ο.Τ.Γερμανίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.