Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ομογενής ο αντιδήμαρχος της πόλης Περθ στην Αυστραλία

Ο ομογενής Τζέιμς Λημνιό αναδείχθηκε σε ένα από τα υψηλότερα αξιώματα της πόλης, όταν εξελέγη αντιδήμαρχος σε μία έκτακτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Ο Τζέιμς Λημνιός αναδείχθηκε στην κοινότητα του Περθ, ως στέλεχος της οικογενειακής κατασκευαστικής εταιρίας του Άθα Λημνιού. Η εμπειρία του στην Limnios Property Group τού έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσει σαφή εικόνα της αγοράς ακινήτων και των οικιστικών αναγκών της περιοχής, εκπροσωπώντας τους κατοίκους του Περθ στο δημοτικό συμβούλιο από το 2009. Ως πρόεδρος της επιτροπής Έργων και Αστικής Ανάπτυξης, ο Τζέιμς Λημνιός επέβλεψε μία σειρά από έργα υποδομής, κυρίως την κατασκευή του τούνελ για τον υπόγειο σιδηρόδρομο στο Fremantle, την ανέγερση εργατικών κατοικιών στην περιοχή Penny Lane, αλλά και τον αυτοκινητόδρομο City Link και την νέα βιβλιοθήκη της πόλης.

To Περθ (Perth), ή εξελληνισμένα Πέρθη είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011 ο πληθυσμός της Μητροπολιτικής περιοχής του Περθ υπολογίζεται γύρω στους 1.730.000 κατοίκους. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της , Δυτικής Αυστραλίας όπου διαμένουν περίπου τα τρία τέταρτα των κατοίκων της περιοχής. Είναι η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη σε όλη την  Αυστραλία  με μέσο όρο ανάπτυξης πάνω από αυτό της Αυστραλίας.



Πηγή: Νέος Κόσμος. (http://neoskosmos.com/news/el/antidhmarxos-perth-o-James-Limnios)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.