Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΑΘΗΝΑ»

Στην 21η LINE EDUCA BERLIN 2015, ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια συνέδρια για την Τεχνολογία στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση (e - learning), που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Hotel InterContinental Berlin θα παρουσιαστεί το Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά».

Η διοργάνωση του συνεδρίου τελεί υπό την Αιγίδα του γερμανικού Υπουργείου Παιδείας & Έρευνας και υποστηρίζεται από την Κομισιόν.

Το e-Δημοτικό Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά» προσφέρει εδώ και δύο χρόνια σε όλους τους μαθητές της ελληνικής επικράτειας, αλλά και στον όπου γης Ελληνισμό, ελεύθερη πρόσβαση (24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα) σε περισσότερα από 10.000 video-μαθήματα.

Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό καλύπτει την ύλη 22 μαθημάτων όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου και περιλαμβάνει ανάλυση της θεωρίας, λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών, μεθοδολογία, παραδείγματα και διαδραστικά τεστ. Συγχρόνως, μέσω της υπηρεσίας e-Δημοτικό Μελέτη, οι μαθητές του Οικουμενικού Σχολείου έχουν τη δυνατότητα καθημερινής άμεσης επικοινωνίας με τον online δάσκαλο με τη χρήση video-κάμερας και διαδραστικού πίνακα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.