Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Δράσεις των Γραφείων Ε.Ο.Τ. Αυστρίας και Ολλανδίας

Τη συμμετοχή του σε εργαστήρια (Workshop)  σε Ολλανδία και Αυστρία για την τουριστική προώθηση της χώρας αποφάσισαν τα γραφεία Ε.Ο.Τ. με έδρες το Αμστερντάμ και την Βιέννη.

To Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών ( αρμόδιο για τις χώρες Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο) θα συμμετάσχει στο εργαστήρι συνεδριακού τουρισμού Mice & Business Travel Event που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά και θα πραγματοποιηθεί στο Σκίπχολ, στις 30 Νοεμβρίου. Το Mice & Business Travel Event αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικές εκδηλώσεις συνεδριακού τουρισμού και incentives στην Ολλανδική αγορά. Στόχος του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών είναι η μεγιστοποίηση της προβολής του Συνεδριακού Τουρισμού και η πληροφόρηση των κυριοτερων παραγόντων της αγοράς για τις  επιλογές που προσφέρει η Ελλάδα.

Το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας θα συμμετάσχει σε τέσσερα διαδοχικά περιοδεύουσες εκθέσεις (roadshows/workshops ) που θα πραγματοποιηθούν από τις 14  έως τις 17 Δεκεμβρίου στις πόλεις Βιέννη, Graz, Linz και Salzburg από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ThomasCook Neckermann. Στα roadshows / workshops, όπου θα παρουσιαστεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα 2016. Συνολικά  θα συμμετέχουν περίπου 300 τουριστικοί πράκτορες.



Eπίσης, ο Thomas Cook θα κυκλοφορήσει συμπληρωματικό ιδιαίτερο κατάλογο με την ονομασία «Ελλάδα» όπου περιλαμβάνονται μικρότεροι ελληνικοί προορισμοί και νησιά.

Πηγή: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.