Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμ. Ηπειρωτών "μάνατζερ της χρονιάς 2015"

Ο όμιλος ROTO, πρώτος παγκοσμίως στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης μηχανισμών κουφωμάτων, με 4400 εργαζόμενους, 40 θυγατρικές εταιρείες και 15 εργοστάσια ανά τον κόσμο, βραβεύει κάθε χρόνο την καλύτερη σε επίδοση στην αγορά εταιρεία του ομίλου με τον αντίστοιχο μάνατζερ. 
     Για το 2015, το βραβείο "Best Market Performance", το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο από τον Πρόεδρο του Ομίλου, κατά την διάρκεια της διάσκεψης  της ηγετικής ομάδας στην Ισπανία, το έλαβε η Βόρεια Αμερική.  Όπως τονίζει ο όμιλος με Δελτίο του, η Roto στην Βόρεια Αμερική συνέχισε την αξιοσημείωτη ανάπτυξή της και κατά τη διάρκεια του 2015 όπως την είχε πετύχει με συνέπεια από το 2010. «Η βορειοαμερικανική ομάδα υπό την ηγεσία του κ. Δήμου έχει δείξει πώς ένας στρατηγικός σχεδιασμός  προσανατολισμένος στην κατανόηση των αναγκών των αγορών, συνυφασμένος με σωστές στρατηγικές αποφάσεις και  πειθαρχημένη προσπάθεια, δημιουργούν τα εχέγγυα για μια αειφόρα ανάπτυξη» τονίζει κλείνοντας στο δελτίο της  η εταιρεία.


     "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που, με αυτό το μοναδικό βραβείο, αναγνωρίζεται η σκληρή προσπάθειά μας τα τελευταία έξι χρόνια, η οποία δεν θα ήταν δυνατό  να επιτευχθεί χωρίς την από κοινού εντατική και  στοχευμένη προσπάθεια του καθενός στην ομάδα"  δήλωσε ο κ. Δήμου, πρόεδρος των εταιρειών του ομίλου στην Βόρεια Αμερική και γενικός διευθυντής των περιφερειών Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

    Αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που η Roto στη Βόρεια Αμερική έλαβε έπαινο από τον όμιλο,  όπως το „ειδικό βραβείο ανάκαμψης“ που έλαβε το 2012.

     Ο Κρις Δήμου, ο οποίος είναι στέλεχος του ομίλου Roto για μια δεκαετία, είναι πτυχιούχος Διοίκησης & Πολιτικών Επιστημών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Ευρωπαϊκή Οικονομία (MA) και Επιχειρησιακή Έρευνα (PgD). Κατέχει επίσης Διπλώματα Ηγεσίας από το Harvard, Wharton, Columbia und Berkeley. 

Σπύρος Κωσταδήμας,
Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.