Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

65η φορά διακοπές στη Ρόδο. Τιμήθηκε ζευγάρι από την Στουτγάρδη


Τιμητικές διακρίσεις στην Dr Heide και στον Armin Buhrle, από τη Στουτγάρδη της Γερμανίας, απένειμε ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της Ρόδου,

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν με ειδικό τιμητικό έπαινο που παρέλαβαν από το Δήμαρχο Ρόδου  Φώτη Χατζηδιάκο και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, καθώς φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 65η φορά.
Η Dr Heide Buhrle είναι συνταξιούχος δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου ενώ ο σύζυγός της  Armin Buhrle είναι συνταξιούχος αρχιτέκτονας. Έχουν δύο κόρες εκ των οποίων η μία είναι καθηγήτρια στο τμήμα Σαιξπηρικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και η άλλη είναι καθηγήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών της Λυών.
Η οικογένεια συνδέεται φιλικά με την οικογένεια των Ροδίων της Βασιλείας Φραντζή που διατηρούν εδώ και χρόνια κοσμηματοπωλείο στη Μεσαιωνική Πόλη. Εκεί έγινε και η πρώτη τους γνωριμία όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε το κοσμηματοπωλείο της οικογένειας. Έκτοτε διατηρούν στενές σχέσεις καθώς οι δύο οικογένειες συναντώνται συχνά στη Ρόδο ή ανταλλάσσουν επισκέψεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του κάθε έτους. Μάλιστα τα παιδιά των δύο οικογενειών μεγάλωσαν μαζί και συνεχίζουν την οικογενειακή φιλία.
Αν και έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, θεωρούν τη Ρόδο σπίτι τους και γι΄ αυτό την επισκέπτονται δύο και τρεις φορές το χρόνο προκειμένου να ξεκουραστούν. Τους αρέσει πολύ η θάλασσα και η ιστορία του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου