Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ο Ε.Ο.Τ. και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου στη Φρανκφούρτη

Με εξαίρετες μελωδίες κλασικής μουσικής, καθώς και χρώματα από το ειδυλλιακό τοπίο της Λέσβου, πραγματοποιήθηκε τέλη Μαΐου εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα Haus am Dom στην πόλη της Φρανκφούρτης, με σκοπό την παρουσίαση του προορισμού Λέσβου και του προγράμματος του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να  γνωρίσουν τις  άγνωστες φυσικές ομορφιές της Λέσβου και το πλούσιο τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής, αλλά και να ενημερωθούν -μέσω ενός μουσικού ντοκιμαντέρ με τίτλο „Μεταμορφώσεις“- για το εαρινό μουσικό πρόγραμμα, που θα παρουσιαστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Αύγουστο στον γραφικό Μόλυβο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα εξαίρετο μουσικό κοντσέρτο πιάνου από τις χαρισματικές  Ελληνογερμανίδες πιανίστριες και ιδρύτριες του φεστιβάλ, Δανάη και Κυβέλη Dörken.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο και συμμετείχαν -παρουσία της  Γενικής Πρόξενου της Ελλάδας στη Φρανκφούρτη, κας Ευθαλία Κακιοπούλου και της Προϊσταμένης του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, κα Ευτυχίας-Χριστίνας Αϊβαλιώτου-  σημαντικοί εκπρόσωποι του τουριστικού, οικονομικού και πολιτιστικού κλάδου και μέλη της ομογένειας.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο προβολής  τουριστικών  προορισμών της χώρας μας που δεν είναι  ευρύτερα γνωστοί  στο γερμανικό κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.