Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Στα Γιάννενα η ετήσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Η.Ε.

 Στα Γιάννενα συνεδρίασε το Δ.Σ. του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού   τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 στην καθιερωμένη πλέον ετήσια συνεδρίασή του στην πρωτεύουσα  της Ηπείρου.
Την συνεδρίαση άνοιξε ο πρόεδρός του κ. Χρυσόστομος Δήμου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ., αναφέρθηκε στην ημερησία διάταξη και εν συντομία στα
πεπραγμένα  του τελευταίου έτους.
Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι παρουσίασαν τα πεπραγμένα των Ομοσπονδιών  και των Συλλόγων τους και ανακοίνωσαν τα προγράμματα του επόμενου έτους.
Κατόπιν έγινε συζήτηση για το Πρόγραμμα της Ελληνικής Γλώσσας και αφού διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η επιθυμία  όλων να συνεχιστεί η πραγματοποίησή του, αποφασίστηκε όπως για την καλύτερη οργάνωσή του οι Ομοσπονδίες μέχρι τέλους του έτους να ενημερώνουν το Π.Σ.Η.Ε. για τον αριθμό των σπουδαστών που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα.
´Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε τη συνεδρίαση ήταν η οργάνωση του Δ´ Τακτικού Συνέδριου του ΠΣΗΕ που θα γίνει το 2017 στην ´Ήπειρο μεταξύ 28-30 Ιουλίου. Η θεματολογία του Δ’ Τακτικού Συνεδρίου θα επικεντρωθεί στο τρίπτυχο: «Πολιτισμός-Εξωστρέφεια-Οργάνωση», αυτο-οργάνωση του Π.Σ.Η.Ε..

Τέλος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Γιάννενα  το προεδρείο του Παγκοσμίου Συμβουλίου ήρθε σε επαφή με αρκετούς φορείς της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.