Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αφιέρωμα του ιταλικού lifestyle περιοδικού "Vanity Fair" στην Κάρπαθο

Η ηλεκτρονική έκδοση του κορυφαίου lifestyle περιοδικού αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού, εστιάζοντας στα τυρκουάζ νερά και τις πολύχρωμες παραδόσεις του

Η ηλεκτρονική έκδοση του lifestyle περιοδικού Vanity Fair Ιταλίας αποκαλύπτει την επιβλητική ομορφιά της Καρπάθου μέσα από ένα ταξιδιωτικό αφιέρωμα το οποίο, μέχρι
στιγμής, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 145.000 αναγνωστών.

Οι απόκρυφες παραλίες του νησιού, οι πολύχρωμες πολιτιστικές παραδόσεις και η τοπική γαστρονομία συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών που η δημοσιογράφος, Paola Manfredi, συστήνει ανεπιφύλακτα στους Ιταλούς αναγνώστες.

«Οι θάλασσες της Καρπάθου έχουν το πιο καταπληκτικό χρώμα που έχω δει ποτέ και απίστευτα όμορφες παραλίες, αλλά μην έρθετε εδώ μόνο για αυτό το λόγο. Ελάτε εδώ για να πάρετε την αυθεντική γεύση της Μεσογείου» αναφέρει στο άρθρο της.

Σημείωση: Το δημοσιογραφικό ταξίδι στην Κάρπαθο διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.