Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Απάντηση της δημοτικής ομάδας SPD Μονάχου στις ελλ. Κοινότητες

Χωρίς να προσθέτει κάποιο νέο στοιχείο από τα ήδη γνωστά ήταν το περιεχόμενο επιστολής - απάντησης της Δημοτικής Ομάδας του SPD στην επιστολή των Ελληνικών Κοινοτήτων Μονάχου, Κάρλσφλεντ και Haar.

Σημειώνεται ότι η απάντηση του SPD ήρθε μόλις χθες, δηλ. μετά την απόφαση του Δήμου για το οικόπεδο.


" Οι διαπραγματεύσεις για επανάκτηση του οικοπέδου από την πόλη ξεκίνησαν ήδη από το 2012. Η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19.10.16 ασχολήθηκε ακόμη μια φορά με το θέμα. Διαπιστώθηκε έντονα ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης όσον αφορά τις νέες προθεσμίες αποπεράτωσης του έργου και την δυνατότητα τήρησης του χρονοδιαγράμματος αυτού. Η έλλειψη εμπιστοσύνης πηγάζει από το ότι ήδη δυο φορές δεν τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα.  Για το λόγο αυτό, ο Δήμος αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να παραμείνει στην απόφασή του και μελλοντικά, θα χτίσει στο οικόπεδο ένα δημόσιο σχολείο".

Σημειώνουμε ότι παράλληλα, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί το ελληνικό δημόσιο απέτρεψε την αλλαγή κλειδαριών από πλευράς του Δήμου, ο οποίος, στο πλαίσιο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης εβδομάδας, είχε αποφασίσει να αλλάξει τις κλειδαριές εισόδου στο οικόπεδο.
Επίσης, χθες η ηγεσία του Υπ. Παιδείας της Ελλάδας συναντήθηκε για το θέμα αυτό για άλλη μια φορά με τον Γερμανό Πρέσβη στην Αθήνα.

Ανακοίνωση Συλλόγου Κρητών Μονάχου

Σε ανακοίνωση - επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας προχώρησε και ο σύλλογος Κρητών Μονάχου.

η επιστολή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου