Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ελληνική Πρεσβεία Καναδά: Διαδικτυακή ενημέρωση για όσους Έλληνες θέλουν να εργαστούν στον Καναδά

Η Πρεσβεία του Καναδά διοργανώνει μια παρουσίαση στην ελληνική γλώσσα που θα μεταδοθεί διαδικτυακά με σκοπό να πληροφορήσει όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν και να ζήσουν στον Καναδά ως ειδικευμένοι εργαζόμενοι. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2016 στις 15.00 ώρα Ελλάδος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διαδικτυακή παρουσίαση πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο rome.expressentry@international.gc.ca πριν από την προγραμματισμένη παρουσίαση.


Αναλυτικότερα:

Οι οικονομία του Καναδά κατέχει την 11η θέση των μεγαλυτέρων οικονομιών παγκοσμίως και είναι μεταξύ των πλουσιότερων χωρών στον κόσμο. Ο Καναδάς προσφέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και έχουν προϋπηρεσία σε εξειδικευμένα επαγγέλματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ευκαιρίες απασχόλησης στον Καναδά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην Τράπεζα Εργασίας του Καναδά www.jobbank.gc.ca , ένας ηλεκτρονικός κατάλογος θέσεων εργασίας που παρέχεται από εργοδότες σε όλο τον Καναδά.

Η διαδικασία αίτησης για την χορήγηση άδειας εργασίας ή μόνιμης εγκατάστασης στον Καναδά είναι εύκολη και απλή. Στα πλαίσια του προγράμματος Express Entry, οι αιτήσεις ενδιαφερομένων για ειδικευμένη απασχόληση στον Καναδά διεκπεραιώνονται εξολοκλήρου μέσω διαδικτύου.

Προτεραιότητα δίνεται σε όσους έχουν προσφορές εργασίας στον Καναδά, καθώς επίσης και σε αιτούντες με επαγγελματικά προσόντα, προϋπηρεσία και γνώσεις αγγλικής ή/και γαλλικής γλώσσας που μπορούν να συνεισφέρουν στην επιτυχή εγκατάσταση τους στον Καναδά.

Η Πρεσβεία του Καναδά διοργανώνει μια παρουσίαση στην ελληνική γλώσσα που θα μεταδοθεί διαδικτυακά με σκοπό να πληροφορήσει όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν και να ζήσουν στον Καναδά ως ειδικευμένοι εργαζόμενοι. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου 2016 στις 15.00 ώρα Ελλάδος. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διαδικτυακή παρουσίαση πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο rome.expressentry@international.gc.ca πριν από την προγραμματισμένη παρουσίαση.

Δημοσιεύτηκε: greekpost.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.