Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Κύπρος: Έτοιμο το video clip με το τραγούδι που… συγκινεί

Πρόκειται για άτομα με μειωμένη όραση, ακοή και νοητική υστέρηση. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι: «Κάτω απ΄ τον ίδιο ουρανό» σε στίχους Γιούλας Γεωργίου και μουσική Άριστου Μοσχοβάκη. Ερμηνεύει η τραγουδίστρια με μειωμένη όραση, Νικολέτα Λειβαδιώτη.

Στις 20/9/2016 η Νικολέτα μας είχε δώσει μία μικρή γεύση για το τι θα δούμε μέσα από το trailer, τώρα μας παρουσιάζει όλο το video clip ταξιδεύοντας μας σε έναν ονειρικό κόσμο, γεμάτο αγάπη και αθωότητα.

«Κάτω απ' τον ίδιο ουρανό είσαι κι εσύ είμαι κι εγώ, το μπλε το φως όλο δικό σου, κάτω απ' τον ίδιο ουρανό τ' όνειρο ίδιο και γλυκό, το βλέπω στο χαμόγελο σου»

Η τραγουδίστρια Νικολέτα Λειβαδιώτη αναφέρει στο ant1iwo:

«Οι στίχοι της αγαπημένης μου στιχουργού, κύριας Γιούλας Γεωργίου, με αγγίζουν τόσο πολύ και αυτό που νιώθω, στην πραγματικότητα δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι όμως και η μουσική του ευαίσθητου και αξιαγάπητου μουσικοσυνθέτη, κύριου Άριστου Μοσχοβακη και πραγματικά, δεν ξέρω πως να τους ευχαριστήσω. Κοντά τους, βίωσα μια απίστευτη εμπειρία που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή.

Τα μηνύματα του τραγουδιού, είναι πάρα πολλά. Η αλήθεια πάντα ονειρευόμουνα και ήθελα να δω ένα κόσμο με δικαιώματα και ελευθερίες χωρίς διακρίσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε κάτω απ τον ίδιο ουρανό!!!

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που βοήθησε αλλά και συμμετείχε στο video clip καθώς και τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο της ζωής μου, τον Στυλιανό Ηλία».

Ο μουσικοσυνθέτης Άριστος Μοσχοβάκης αναφέρει:

«Χαίρομαι που αυτά τα παιδιά, τα παιδιά με ειδικές αγάπες, από σήμερα έχουν το δικό τους τραγούδι. Ευλογημένοι όσοι προσφέρουν χαρά σε αυτά τα παιδιά!

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγαπήσει πολύ αυτό το τραγούδι. Ευχαριστώ την Γιούλα Γεωργίου για τον συγκλονιστικό στίχο της. Την αξιαγάπητη και γλυκύτατη Νικολέτα και όσους βοήθησαν με την αγάπη τους να βγει αυτό το όμορφο και τρυφερό αποτέλεσμα».

Δημοσιεύτηκε: http://www.ant1iwo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.