Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Thomas Cook: Επιπλέον 30.000 θέσεις το καλοκαίρι για Κρήτη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα

30.000 επιπλέον αεροπορικές θέσεις προς ελληνικούς προορισμούς στη γερμανική αγορά προσθέτει για το καλοκαίρι ο τουρ οπερέιτορ, Thomas Cook. 
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, όπως αναφέρει, οι επιπλέον θέσεις από γερμανικά αεροδρόμια διατίθενται προς το Ηράκλειο και Χανιά στην Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Κω.
Η ζήτηση είναι αυξημένη από την περίοδο του Πάσχα, όπως λέει ο διευθυντής πωλήσεων του τουρ οπερέιτορ, Carsten Seeliger, γι αυτό και προς Ηράκλειο και Ρόδο οι συνδέσεις ξεκινούν από το Πάσχα και προς τους άλλους προορισμούς από τις αρχές Μαΐου. 
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με την Condor, η οποία θα δρομολογήσει μεγαλύτερα αεροσκάφη στις περιόδους αιχμής. Υπενθυμίζεται ότι περισσότερες κλίνες για Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι έχει ανακοινώσει και η TUI, καθώς και άλλοι Γερμανοί τουρ οπερέιτορ, ενώ  σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελληνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων, συνολικά 3,6 εκατ. περισσότερες θέσεις σε σχέση με πέρυσι έχουν προγραμματίσει οι αεροπορικές εταιρείες για τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.
Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει ποσοστό αύξησης κατά 19% έναντι του 2016 και αναμένεται να οριστικοποιηθεί προς τα τέλη Ιανουαρίου.


Δημοσιεύτηκε: http://www.tornosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου