Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Düsseldorf: Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας στο φεστιβάλ τουρισμού /γαστρονομίας

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο φεστιβάλ τουρισμού και γαστρονομίας “GRIECHENLAND FESTIVAL 2017”, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας, από 30 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου 2017.

Το GRIECHENLAND FESTIVAL θα παρουσιάσει σε ένα μεγάλο ακροατήριο την Ελληνική ταυτότητα, τον Ελληνικό πολιτισμό, τις τρέχουσες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μερικών εκ των καλύτερων ελληνικών προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Οι Έλληνες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κοινότητα του Ντύσσελντορφ, η οποία έχει έντονα αναπτυγμένο το ελληνικό επιχειρείν, ενώ στο κρατίδιο ζει η μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων στην Ευρώπη, με 140.000 μέλη.


Με το GRIECHENLAND FESTIVAL επιθυμούμε να τονώσουμε το ελληνικό επιχειρείν και να ανοίξουμε νέους εμπορικούς διαύλους τόσο για τους Έλληνες εκθέτες, όσο και για τους εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η προώθηση της Ελλάδας και των Περιφερειών που θα συμμετάσχουν, ως τουριστικοί προορισμοί, αλλά και η προβολή και πώληση ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο του Ντύσσελντορφ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Παλαιάς Πόλης του Ντύσσελντορφ. Στην πλατεία θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή, που θα φιλοξενεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα και θα μπορεί να διατεθεί στους εκθέτες για παρουσιάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.