Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΑΝΤ1: Διαγωνισμό Φωτογραφίας για όλους τους Έλληνες του εξωτερικού

Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 διοργανώνουν τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2017 με θέμα «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου» καλώντας όλους του Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό να λάβουν μέρος!

Tα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 στην Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρώπη διοργανώνουν τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2017, με θέμα
«Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου» και καλούν όλους τους Έλληνες του εξωτερικού να λάβουν μέρος και να κερδίσουν μεγάλα δώρα. 

Ο διαγωνισμός διεξάγεται για 7η χρονιά, και όπως κάθε χρόνο, οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό καλούνται να συμμετάσχουν με τη φωτογραφία που αντιπροσωπέυει για αυτούς την Ελλάδα. Σκοπός του Διαγωνισμού είναι να αναδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο τις πιο αγαπημένες πτυχές της Ελλάδας, αλλά και στοιχεία Ελληνικά που υπάρχουν και εκτός συνόρων. 

Οι κριτές του φετινού διαγωνισμού είναι, ο καταξιωμένος φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος και η ταλαντούχα Καλομοίρα! 

Ο Χάρης Χριστόπουλος, θα επιλέξει τον Photographer 2017, ηλικίας άνω των 17 ετών, ο οποίος θα κερδίσει μια Go Pro Hero 4 και μαζί μια κασετίνα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Η Καλομοίρα θα επιλέξει τον Teenphotographer 2017, ηλικίας από 13 έως 17 ετών, ο οποίος θα κερδίσει μια Polaroid Snap Instant Camera και μαζί 50 χαρτιά εκτύπωσης φωτογραφιών!
Για περισσότερες πληροφορίες: www.elladaphotocontest.gr

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, 2017.

Εξαιρούνται συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.