Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ρεθυμνιώτης ο νέος Πρωταθλητής Ευρώπης στο κικ μπόξινγκ!

Το Ελληνικό κικ μπόξινγκ ζει πραγματικά μεγάλες στιγμές τους τελευταίους μήνες. Έπειτα από τις σπουδαίες διεθνείς επιτυχίες των Εξακουστίδη, Σκορδίλη, Χατζηχρόνογλου και Στόφορίδη, ήταν η σειρά του Ρεθυμνιώτη Αντώνη Αρμενατζόγλου να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης στην κατηγορία
του. Αγωνιζόμενος προχθές σε μεγάλη διοργάνωση στη Μόντζα της Ιταλίας και κάτω από την άριστη καθοδήγηση του Ιωάννη Θεοφάνους, κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 στις επαγγελματικές του αναμετρήσεις και να κερδίσει την ζώνη του πρωταθλητή της WKU στα 85 κιλά!

Η πρώτη του νίκη πριν από μερικούς μήνες στην Τουρκία απέναντι στον έμπειρο Dzevad Poturak φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ο μόλις 20 ετών αθλητής του κικ μπόξινγκ που έκανε τα πρώτα του βήματα με προπονητή τον Κώστα Μαρκόπουλο και τώρα προπονείται στο Fight Club Galatsi, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή στη χώρα μας και το απέδειξε με έμφαση προχθές κόντρα στον σκληρό ρουμάνο Alex Negrea…

Ο αθλητής με καταγωγή από το Ρέθυμνο είχε μεταβεί στην Ιταλία με τους Γιάννη Θεοφάνους και Στέλιο Πολίτη, και όλοι μαζί ως ομάδα πρόσθεσαν άλλη μία σπουδαία διάκριση στο παλμαρέ του συλλόγου και βεβαίως έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πολίτη μετά το ματς.

«Ο Antonis Armenatzoglou νέος πρωταθλητής Ευρώπης WKU. Μια μεγάλη νίκη για το Ελληνικό Kickboxing μέσα στην Ιταλία απέναντι σε ένα ακόμα μεγάλο όνομα και μεις εδώ, με τα καλύτερα να έρχονται για τον αθλητή του Ioannis Theofanous που είναι μόλις 20 ετών».

Δημοσιεύτηκε: https://www.daynight.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.