Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Μείνετε στην παρέα του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ

Θα συνεχίσουμε μαζί; #GDPR
Αγαπητοί φίλοι,

Πιθανόν γνωρίζετε για την εφαρμογή, από τις 25 Μαΐου 2018, του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR) που υποχρεώνει τους οργανισμούς να χειρίζονται τα δεδομένα σας με μεγαλύτερη προσοχή και διαφάνεια.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για αυτό.

Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ δεν μαζεύει προσωπικά στοιχεία, πέραν όσων είναι απαραίτητα (όνομα, mail) για την ενημέρωση των φίλων, ενώ  δεν έχει δώσει και δεν θα δώσει ποτέ το μητρώο των  φίλων , σε κανέναν, για κανένα λόγο.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε σας μέσω του newsletter μας και να σας ενημερώνουμε ό,τι νέο συμβαίνει στην Ελλάδα, την  Ευρώπη, την Αμερική και όπου αλλού βρίσκεται ο Ελληνισμός.
 
Εάν εσείς δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε το newsletter του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ μπορείτε να διαγραφείτε τώρα από την λίστα μας, πατώντας στον σύνδεσμο ΔΙΑΓΡΑΦΗ, διαφορετικά, θα συνεχίστε να λαμβάνετε το newsletter κανονικά. Η δυνατότητα διαγραφής δίνεται σήμερα, και μέσω email
doryforos.europe@gmail.com ) .

Φυσικά, μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από την λίστα του newsletter, ακολουθώντας τον σύνδεσμό ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο τέλος κάθε email μας.


Για οποιαδήποτε σχετική απορία ή παρατήρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση doryforos.europe@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.