Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Νέες προσφορές στα εισιτήρια από την Deutsche Bahn από 1.8.2018


Για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό (υπεραστικά λεωφορεία και οικονομικές αεροπορικές πτήσεις) η Deutsche Bahn ανακοίνωσε δυο "προσφορές" που θα ισχύουν από 1.8.2018. Συγκεκριμένα 

"Super Sparpreis"
Για τρένα που δεν έχουν καλυφθεί οι θέσεις θα υπάρχει η δυνατότητα στο "οικονομικό εισιτήριο" (Sparpreis) να
χρησιμοποιείται επιπλέον και η έκπτωση της τάξεως του 25% για όσους είναι κάτοχοι της Bahncard . Η νέα κατηγορία εισιτηρίου θα ονομάζεται "Super Sparpreis"
Στα συγκεκριμένα εισιτήρια δεν θα επιτρέπεται όμως η ακύρωση ούτε η ελεύθερη πρόσβαση στα ΜΜΜ (City-Ticket) της πόλης αναχώρησης και προορισμού.

City-Ticket
Από 1 Αυγούστου η ελεύθερη χρησιμοποίηση ΜΜΜ από την πόλη αναχώρησης του τρένου και στην πόλη προορισμού θα αφορά και όσους κάνουν διαδρομή άνω των 100 χλμ με εισιτήριο  "Flexpreis" και "Sparpreis" ανεξάρτητα εάν είναι κάτοχοι της Bahncard (τώρα ισχύει μόνο για τους κατόχους της Bahncard) . Η προσφορά δεν θα ισχύει για τα εισιτήρια της κατηγορίας  "Super Sparpreis" .
Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι ανά πόλη υπάρχει διαφορά  στην απόσταση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το City-Ticket. Έτσι π.χ. στο Βερολίνο ισχύει μόνο στο S-Bahn-Ring

Πηγή: Deutsche Bahn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.