Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Θρίλερ με δίδυμα: Τα είδε ο πατέρας τους στην τηλεόραση, δεν μπορεί να τα βρει

Τα είδε ζωντανά σε πλοιάριο, τα αναγνώρισε ο πατέρας τους αλλά αυτά δεν βρίσκονται πουθενά

Ενα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης. Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος εμφανίστηκε στην τηλεόραση και διηγήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό. Συγκεκριμένα είπε ότι αγνοούνται τα δίδυμα κορίτσια του, 9 ετών, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά.
Τα κοριτσάκια δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τις 6.20 το απόγευμα της Δευτέρας. Ο πατέρας αναζητά από τότε τα παιδιά και τους γονείς του χωρίς αποτέλεσμα. Πήγε σε νοσοκομεία, πήγε παντού αλλά δεν μπόρεσε να τα βρει. Πήγε ακόμη και στην ιατροδικαστική υπηρεσία, έκανε εξέταση DNA, για την αναγνώριση πτωμάτων.

Οταν, όμως, πήγε στο σπίτι του διαπίστωσε μαζί με τη γυναίκα του ότι σε βίντεο καναλιού υπήρχαν τα παιδιά του σώα και αβλαβή. Εβγαιναν από πλοιάριο το βράδυ της Δευτέρας. Οσο κι αν τα αναζήτησε δεν μπόρεσε να τα βρει, επέμεινε ότι είναι τα κορίτσια του αλλά δεν έχει νέα τους.

Κινητοποιήθηκαν οι πάντες για να βρουν τα κορίτσια ώστε να διαπιστωθεί αν είναι όντως τα δίδυμα και που βρίσκονται. Από το Λιμενικό πάντως έλεγαν ότι δεν υπήρχε καταγραφή με τα ονόματα των κοριτσιών. Πλήθος μαρτυριών ήταν αντικρουόμενες κάνοντας ακόμη πιο μεγάλο το θρίλερ.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.