Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Τρα. Λο. για πληγέντες από πυρκαγιές στην Αττική ανοίγουν οι Έλληνες γιατροί Μονάχου

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι της «Πρωτοβουλίας Ελλήνων Ιατρών Μονάχου»,

με αίσθημα ευθύνης και πόνου απέναντι στους συνανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτήν την μεγάλη καταστροφή της φονικής πυρκαγιάς «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ» με όλες μας τις δυνάμεις.

Για αυτό τον σκοπό παρακαλούμε όλους εσάς όπως παρέχετε οικονομική βοήθεια η οποία θα μετατραπεί σε φάρμακα, άμεσα απαραίτητα για την περίθαλψη
των ασθενών και τραυματιών.
Η οικονομική βοήθεια μπορεί να κατατεθεί στον λογαριασμό της «Πρωτοβουλίας Ελλήνων Ιατρών Μονάχου». Απόδειξη για φοροαπαλλαγή (Spendenquittung) δεν μπορεί να εκδοθεί εκ μέρους μας.

Iatriki Muc
IBAN: DE 55 7004 0048 0792 6397 00
Commerzbank München 

Η κατάθεση χρημάτων θα γίνει αποδεκτή  μέχρι και τις 05.08.2018 και θα ακολουθήσει ονομαστική κατάσταση κατόπιν άδειας σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης χωρίς αναφορά στο ποσό της συνδρομής. Σε περίπτωση επιθυμίας μη αναφοράς του ονόματος παρακαλούμε όπως μας το κοινοποιήσετε.
Ο απολογισμός θα γίνει σε ξεχωριστή συνάντηση η οποία θα ανακοινωθεί από τα κοινωνικά μέσα.
Με την ελπίδα ότι η πρωτοβουλία θα έχει ανταπόκριση τόσο στους συναδέλφους μας όσο και στους συμπολίτες μας θελουμε να σας ευχαριστήσουμε και να ευχηθούμε στους παθόντες συμπατριώτες καλή ανάρρωση και τα βαθιά μας συλλυπητήρια για τους εκλιπόντες.

Με εκτίμηση
Ιατρική Μονάχου

info@iatriki-muc.de
www. Iatriki-muc.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.