Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Αττική: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Ο δήμος Μαραθώνος ενημερώνει ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα, νερά και είδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Μάκρης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 104 και καλεί όσους έχουν ανάγκη να προσέλθουν στο ανωτέρω σημείο προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Έτοιμοι να συνδράμουν άμεσα "αν
παρουσιαστεί οποιαδήποτε επιπλέον ανάγκη σε ιατροφαρμακευτικό υλικό για την περίθαλψη των τραυματιών" είναι οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλεί, εκτάκτως, όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα παράγωγά αυτού, για τους εγκαυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής. «Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε. Οι εγκαυματίες έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων του, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού» αναφέρει σε έκτακτη ανακοίνωσή του το Κέντρο. http://doryforos-europa.blogspot.com/2018/07/blog-post_40.html

Κέντρο συγκέντρωσης προσφορών για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές δημιούργησε και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος 5 και Λοκρίδος στο Μοσχάτο.
Οι πολίτες θα μπορούν όλη την ημέρα να φέρνουν φάρμακα όπως Fucidine και Betadine, γάζες, τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως φρυγανιές παξιμάδια και μπισκότα καθώς και μωρομάντηλα και πάνες για να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.