Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Πόρισμα για θάνατο Ζακ: Πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων

Από ισχαιμία του μυοκαρδίου που συνδέεται με τα πολλαπλά τραύματα και χωρίς να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος, όπως αποκαλύπτει το πόρισμα από τις πολυαναμενόμενες τοξικολογικές και οι ιστολογικές εξετάσεις. 

Όπως ανέφερε πριν από λίγο ο ιατροδικαστής που ενημέρωσε τους δημοσιογράφους το πόρισμα «ο
θάνατος προκλήθηκε από ισχαιμικό επεισόδιο που συνδέεται με τα πολλαπλά τραύματα» που είχε το θύμα.   Το πόρισμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία αναμένεται πλέον να διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή.   Η έρευνα αναμένεται να πάρει νέα τροπή καθώς τα αποτελέσματα καταρρίπτουν πολλές εκδοχές και θεωρίες που ακούστηκαν για τον 33χρονο ακτιβιστή που δέχτηκε χτυπήματα με δολοφονική μανία έξω από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε ανατροπή καθώς η εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, δεν έδειξε ίχνος από ναρκωτικά στο αίμα του.   Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.   

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.