Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

AHEPA BW - "Friedrich Schiller" : 3η ετήσια υποτροφία Ελλήνων Μαθητών Λυκείου Στουτγάρδης

Του Μιχαήλ Κοντομάρκου

Ο νικητής της τρίτης ετήσιας μαθητικής υποτροφίας του προγράμματος AHEPA Μαθητικά Βραβεία είναι η Παρασκευή-Μελίνα Κέφη. 2η θέση Ηρακλής Πατελάρος, 3η θέση η Αγορίτσα Γιαννακοπούλου, 4η Βασιλική Κατσικάκι, 5η Χρυσάνθη Ανδρουτσοπούλου, 6η Χριστίνα Κωνσταντινίδου. Συγχαρητήρια στους φιναλίστ και σε όλους τους 29 μαθητές
που συμμετείχαν στα Μαθητικά Βραβεία 2018.

Συγχαρητήρια στις οικογένειές σας, οι οποίες στηρίζουν τις προσπάθειές σας καθώς επίσης και στους καθηγητές σας, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ορθή προετοιμασία σας.

Στους απόφοιτους ευχόμαστε ολόψυχα μια λαμπρή σταδιοδρομία. Ο καινούριος σας δρόμος να είναι καλά στερεωμένος. Με τις καλύτερες ευχές για μια ανοδική και δημιουργική πορεία.
Είμαστε περήφανοι για εσάς και για ότι έχετε καταφέρει με τόσο κόπο και δουλειά.

Μην ξεχνάτε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα σας στηρίζουμε και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όπου αποτελεί την αφετηρία ενός νέου, μεγάλου «ταξιδιού», κατά την διάρκεια του οποίου θα αποκτήσετε σημαντικότατα εφόδια επιστημονικής γνώσης και κοινωνικής παιδείας . Αυτά θα είναι τα ισχυρά θεμέλια, που θα σας επιτρέψουν, να διεκδικήσετε με επιτυχία την επαγγελματική σας αποκατάσταση και την κοινωνική σας καταξίωση.


Όπως λέμε στα Ελληνικά: Εις Ανώτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.