Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ελλ. Κοινότητα Κάρλσφελντ: Ανακοίνωση έκκληση στους Βουλευτές

Ανοιχτή επιστολή προς τα κόμματα και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου από την Ελληνική Κοινότητα Κάρλσφελντ (Βαυαρία) για τη ψήφο των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.
Ζητάει μάλιστα από τους Βουλευτές να λειτουργήσουν "ελεύθερα" και να ψηφίσουν -στη συζήτηση για τον νέο εκλογικό νόμο που συζητάει αυτές τις ημέρες η Βουλή - την "ψήφο του απόδημου".
Ακολουθεί η ανακοίνωση :

Προς τα Κόμματα και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Αξιότιμες κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού.
Η ελληνική Κοινότητα Κάρλσφελντ Μονάχου και ο απόδημος ελληνισμός,σας καλεί όλους μαζί, μηδενός εξαιρουμένου να πάρετε μία ιστορική απόφαση και να δώσετε το δικαίωμα της ψήφου, στις εθνικές εκλογές στον απόδημο ελληνισμό, ανεξάρτητα σε ποια γωνιά της γης αναγκάσθηκε από τις αποφάσεις και τα λάθη σας, να κερδίσει το ψωμί του και να συνεχίσει την ζωή του χτίζοντας από την αρχή το μέλλον του!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !!!
Απαιτούμε να δώσετε το δικαίωμα να ψηφίζουμε και να κρίνουμε, όλους εσάς, που με τις αποφάσεις σας, κυβερνώντας μετά την μεταπολίτευση ή στηρίζοντας σαν αντιπολίτευση με την ψήφο σας, νόμους και αποφάσεις, που διέλυσαν την αγροτιά, συρρίκνωσαν το εργατικό δυναμικό και τα τελευταία χρόνια κατέστρεψαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το χειρότερο απ’ όλα, αναγκάσατε ότι καλύτερο είχαμε σαν χώρα και εννοούμε τους Νέους μας, τα μορφωμένα νιάτα μας, να πάρουν επίσης το δρόμο της μετανάστευσης!
Κυρίες και κύριοι,
Επειδή πλέον τα πολλά λόγια είναι φτώχια, που λέει και ο σοφός λαός μας, γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον, με ποιο τρόπο ψηφίζετε και παίρνετε τις αποφάσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο, χωρίς να μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι, (υπάρχουν και τίμιοι βουλευτές), σας καλούμε να ανατρέψετε στο κοινοβούλιο, να προτείνετε και να ψηφίσετε την χιλιουποσχόμενη από όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι τώρα και όλους τους αρμόδιους και μη υπουργούς και βουλευτές που μας επισκέφθηκαν τα τελευταία 40 χρόνια το αυτονόητο δημοκρατικό δικαίωμα, την ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!
Όταν ακόμα και η γειτονική, μη Ευρωπαική χώρα Τουρκία, δίνει την δυνατότητα στους πολίτες της, που ζούνε και εργάζονται στο εξωτερικό, το δικαίωμα να ψηφίζουν, τότε όλοι Eσείς οι Ευρωπαίοι, Δημοκρατικοί και με εκλογές εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, δεν έχετε αλλη επιλογή εκτός από αυτό που επιβάλει η Δημοκρατία!  Οι έλληνες μετανάστριες και μετανάστες σας καλούμε:                                                                                             Να ανατρέψετε στην πράξη και να ψηφίσετε ομόφωνα, την ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !
Für den Vorstand
Balogiannis Panagiotis Krikis Athanasios
Vorsitzender               Schriftführer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.