Σελίδες

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης: 1919-2019, Ο Αγώνας για την Αναγνώριση... BINTEO

Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης, ένας από τους nobodies in the middle of nowhere, όπως σάρκασε ευφυώς, Ευρωπαίος διπλωμάτης, τα σωματεία των Ποντίων της αλλοδαπής, εκλιπαρεί τον δήμιό του να βιαστεί. Μοιάζει ανώφελο. Είναι μάταιο μαρτύριο...

Τα βόλια, για την τιμή των όπλων και μόνον, εκθέτουν τη ψευδαίσθησή της άνοιάς μας, ίδια Λωξάντρα που γυρεύει το Πέραν, πως ίσως και να πείσουμε εαυτούς για το πολιτικό και ιστορικό επιχείρημα της απώλειας μιας Πατρίδας και της Γενοκτονίας του λαού της.
Πρώτα τους εαυτούς.

Ας λογισθεί λοιπόν το τηλεοπτικό μας σύνθημα, παραμυθία και συγκατάβαση στις σπανίζουσες οργανικότητες της αγοράς, όπως και στ` αναστήματα του μοναδιαίου ενός, που όλο πιστεύουν
πως θα σωθούμε ακόμη, πως θα γιομίσουν βλέμματα οι πλατείες και τα ορύγματα συντρόφους.
Κοινωνούμε την πεποίθησή μας, πως οι θύτες της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου βρίσκονται εν ζωή, απεργαζόμενοι στα επόμενα αίσχη τους σε βάρος των λαών και των πατρίδων.

Με κίνητρο τη λεηλασία του κολασμένου πλούτου της Ανατολίας, τη ενόχω συνεργία, αδιαφορία και υποκρισία του πολιτισμένου κόσμου, ως και ημών των ιδίων δηλαδή, οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί κάθε Γενοκτονίας, κάθε ξεριζωμού, κάθε προσφυγιάς, θ` αποθεώνουν ανενόχλητοι την Ύβρη.

Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης
Cardinal Bessario

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.