Σελίδες

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Απεργίες σήμερα Πέμπτη στα αεροδρόμια Στουτγάρδης, Ντίσελντορφ και Κολωνίας-Βόννης

Μετά τις προειδοποιητικές απεργίες στο Βερολίνο, το συνδικάτο ver.di καλεί το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια της Στουτγάρδης, του Ντίσελντορφ και της Κολωνίας-Βόννης σε απεργία σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

Η απεργία θα ξεκινήσει στη Στουτγάρδη με την πρώτη μετακίνηση το πρωί γύρω στις τρεις, όπως ανακοίνωσε η ένωση, στο Ντίσελντορφ και την Κολωνία-Βόννη ήδη από τα μεσάνυχτα. Όπως και τη Δευτέρα στο Βερολίνο
οι επιβάτες πρέπει να υπολογίζουν με ισχυρούς περιορισμούς στην εναέρια κυκλοφορία καυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων. .

Σύμφωνα με την ομοσπονδία αεροδρομίων ADV (Arbeitsgemeinschaft Deutscher Verkehrsflughäfen), οι απεργίες θα επηρεάσουν περίπου 111.000 ταξιδιώτες. Η δράση του ver.di ελιναι "υπερβολική, αδίστακτη και ανεύθυνη", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομοσπονδίας Ralph Beisel.

"Θα προκληθούν μεγάλες ζημίες όχι μόνο στα αεροδρόμια, τα οποία δεν συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση, αλλά και για στην «εικόνα της Γερμανίας». 

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο για το αεροδρόμιο στο Ντίσελντορφ υπολογίζονται ότι ότι θα επηρεαστούν περίπου 58.600 επιβάτες (σχεδιάστηκαν 570 προσγειώσεις και αναχωρήσεις).

Πηγή: ARD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.