Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Γερμανία: Όταν η αρμόδια υπηρεσία είχε κάνει το 2012 σενάριο για τον Κορωνοιό

Η υπηρεσία BKK (Bundesamt für Bevölkerungsschutz und Katastrophenhilfe ) είναι μια υπηρεσία της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης και των κυβερνήσεων των κρατιδίων όσον αφορά την προβλεψιμότητα, τρόπους προφύλαξης και αντιμετώπισης, και επιπτώσεις διαφόρων καταστάσεων.

Σε ένα από τα σενάρια που δημοσιεύτηκε το 2012 ήταν η ανάλυση μιας ,,πανδημίας από τον ιό Modi-SARS“  και στην επεξεργασία συμμετείχαν το Robert Koch-Instituts και συμμετείχαν και τα κρατίδια. 

Το σενάριο: "Pandemie durch Virus ‚Modi-Sars‘"

Ένας ιός από την Ασία θα επεκταθεί στη Γερμανία και οδηγήσει στην κατάρρευση του υγειονομικού συστήματος ενώ θα προκαλέσει οικονομική ζημιά πολλών δισ €. Εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν
και η αγορά δεν θα έχει άλλο τα απαραίτητα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα συμπτώματα :

Πυρετός,στεγνός βήχας ενώ οι περισσότεροι ασθενής αντιμετωπίζουν αναπνευστικό πρόβλημα. Εμβόλιο υπολογίζεται για 3 χρόνια μετά, αναφέρειμετά η έκθεση .

Στην χθεσινή εκπομπή του Markus Lanz έγινε αναφορά στην συγκεκριμένη έκθεση με το ερώτημα να παραμένει "γιατί ενώ υπήρχε η πρόβλεψη μέσω ενός σεναρίου η Γερμανία δεν ήταν έτοιμη σ απλές υποδομές όπως μάσκες, γάντια και αναπνευστικά μηχανήματα". Ο ιολόγος καθηγητής Alexander Kekulé δεν είχε απάντηση, όπως δεν είχε απάντηση και στο ερώτημα γιατί ξαφνικά οι μάσκες βοηθούν ενώ μέχρι πρότινος γινόταν αναφορά στην αναγκαιότητα μόνο γι αυτούς που έχουν ήδη προσβληθεί με τον ιό. Το μόνο που κατάλαβαν οι τηλεθεατές ήταν ότι δεν υπάρχουν μάσκες στη Γερμανία που να καλύπτουν τις ανάγκες. Πολύ περισσοτερο πριν δυο εβδομάδες, δηλ. πριν ξεκινήσουν οι παραγγελίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.