Σελίδες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

ΤUI: Οι οικογένειες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα

«Ταξίδια στην πανδημία: οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ποντάρουν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές»

«Η Ελλάδα σχεδιάζει να δεχτεί και πάλι παραθεριστές από άλλες χώρες της ΕΕ από τις 14 Μαΐου. Οι οικογένειες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα, αναφέρουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες. Πριν όμως συμβεί αυτό, υπάρχουν ακόμη μερικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν»

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας Rheinische Post αναφέρονται τα ακόλουθα:

Μεταξύ των ηλιόλουστων προορισμών στη Μεσόγειο, η Ελλάδα είναι πιθανό να προσελκύσει πολλούς ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι. Στην Tui, τα νησιά Κρήτη, της Ρόδος και Κως είναι οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί. «Οι πρώτες τάσεις δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει μεγάλη ζήτηση από τις οικογένειες», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Tui, Aage Dünhaupt.. Οι DER Touristik, FTI, Alltours και Schauinsland Reisen κατατάσσουν επίσης την Ελλάδα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ελλάδα σχεδιάζει να δεχτεί και πάλι παραθεριστές από άλλες χώρες της ΕΕ χωρίς υποχρέωση καραντίνας από τις 14 Μαΐου. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες πρέπει είτε να είναι εμβολιασμένοι ή να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Ωστόσο, για το καλοκαίρι, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα: Πότε θα αρθούν οι ταξιδιωτικές οδηγίες στην Ευρώπη; Πόσα άτομα θα εμβολιαστούν μέχρι το καλοκαίρι και θα μπορέσουν εν συνεχεία να ταξιδέψουν χωρίς περιορισμούς; Το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού της ΕΕ θα υλοποιηθεί μέχρι την 1η Ιουνίου και ποιες συγκεκριμένες δυνατότητες θα προσφέρει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.