Σελίδες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Βερολίνο: Στις 30 Μαρτίου το 7ο Greek Film Festival

Το 7ο Greek Film Festival in Berlin θα ξεκινήσει φέτος στον κινηματογράφο Babylon στις 30 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 3 Απριλίου 2022. 

Το 7ο Greek Film Festival in Berlin θα ξεκινήσει φέτος στον κινηματογράφο Babylon στις 30 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 3 Απριλίου 2022.

36 συνολικά, ταινίες, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, μικρού μήκους, ειδικές προβολές θα προβληθούν  στις πέντε ημέρες της διοργάνωσης με κάποιες επαναλήψεις, ώστε, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές,  να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και να παρέχεται στο κοινό ευρύτερη δυνατότητα κράτησης εισιτηρίων.

Ταινία Έναρξης το «Σμύρνη μου αγαπημένη» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman, βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό της ιδίας. 

Πριν την ταινία έναρξης, τον κόσμο θα υποδεχθεί το Βερολινέζικο ελληνο-γερμανικό συγκρότημα Pascal and the Shades με μουσικές από στοιχεία Blues, Rock, και Swing, και δείγματα γραφής με αναφορές στο ύφος των παρακμιακών και beat ποιητών, καθώς και των μοναχικών τροβαδούρων όπως ο Dylan, ο Cash, ο Jim Morrison και ο Nick Cave.

Ταινία Λήξης θα είναι το «Monday» σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, σενάριο Rob Hayes με τους Sebastian Stan, Denise Gough και Γιώργο Πυρπασόπουλο. H ταινία θα κάνει Γερμανική Πρεμιέρα στο φεστιβάλ σε μια φεστιβαλική πορεία που ξεκίνησε από το Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο.

Πριν την ταινία θα υπάρξει ένα show – έκπληξη για τους φίλους του φεστιβάλ και θα γίνει η απονομή των βραβείων παρουσία των κινηματογραφιστών, των καλεσμένων και της Κριτικής Επιτροπής.

Το ωρολόγιο Πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Φεβρουαρίου 2022, όπως και τα εισιτήρια για τις ταινίες. Οι θέσεις του κινηματογράφου θα είναι αριθμημένες και για την ομαλή προσέλευση, προτείνεται να γίνεται ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.