Σελίδες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Βερολίνου - Βραδεμβούργου: Εκδήλωση

"O Σύλλογος Ελλήνων επιστημόνων Βερολίνου Βραδεμβούργου καλεί στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου με θέμα “ 100 Χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή 1922-2022: Διδάγματα και συμπεράσματα” και ημέρα 05 Νοεμβρίου Σάββατο και ώρα 18:00 στο χώρο της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου. 

Κεντρικοί εισηγητές θα είναι ο Δρ. Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ Γιώργος Χρανιώτης και ο Δρ. Πολιτικών Επιστημών του York Αναστάσης Γκίκας, ενώ θα ακολουθήσει και μουσικό αφιέρωμα στην μικρασιατική μουσική. Μικρασιατική μουσική θα παίξουν ο Ιορδάνης Φουτσιτσόγλου, Άσπα Ανωγιάτη και η Γερογιαννάκη Χρυσάνθη.

Ευελπιστούμε να δώσουμε και αυτή την φορά μαζικό παρών για να συζητήσουμε, να μάθουμε και γιατί όχι και να διασκεδάσουμε. Κλείνοντας, θα θέλαμε ακόμη μια φορά να τονίσουμε πως περιμένουμε προτάσεις δικές σας προκειμένου ο Σύλλογος να γίνει ακόμη πιο ζωντανός και δημιουργικός."

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύλλογό μας μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας : http://gr-akademiker-berlin.de/el/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae/ καθώς και στο facebook : https://www.facebook.com/GriechischeAkademikerBerlin/

 

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος του Συλλόγου,

Συμεωνίδης Μιχαήλ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.