Σελίδες

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Ετήσια Συνάντηση της Ένωσης Ελληνογερμανικών Εταιρειών

Στο Βάινχαϊμ πραγματοποίησε το περασμένο σαββατοκύριακο την  ετήσια συνάντησή της για το 2022 η Ένωση Ελληνογερμανικών Εταιρειών, με την παρουσία και συμμετοχή εκπροσώπων από όλες τις περιοχές της Γερμανίας.  

Τη φετινή συνάντηση φιλοξένησε  ο σύλλογος  «Ελληνογερμανικός Κύκλος PHILIA Weinheim» με πρόεδρο την Στέλλα Κυργιανέ-Εφραιμίδη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με δεξίωση στο κάστρο του Weinheim, όπου βρίσκεται και το δημαρχείο της πόλης.

Εκτός από τους συμμετέχοντες εκπροσώπους από όλη τη Γερμανία, η πρόεδρος του VDGG Lisa Badum (MdB) υποδέχθηκε κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, μεταξύ άλλων, τον αντιπρόεδρο του κρατικού κοινοβουλίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης, Daniel Born, την εκπρόσωπο του δημάρχου Weinheim, Elisabeth Kramer, τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Στουτγάρδη, Συμεών Λιναρδάκη, την επίτιμο πρόεδρο του VDGG Dr. Sigrid Skarpelis-Sperk, από την Αθήνα τον Dr. Valentin Schneider από τον ελληνογερμανικό Σύλλογο Φιλαδέλφεια 1837, τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας Γεράσιμο Μπέκα, και άλλους πολλούς.

Χαιρετισμό στη συνάντηση απηύθυνε ο πρόεδρος του DHW, Φαίδων Κοτσαμπόπουλος, συμμετέχοντας ως μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της VDGG.

ΠΗΓΗ: Ertnews (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή Deutsch-Hellenische Wirtschaftsvereinigung)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.