Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Ηπειρώτικος Σύλλογος Μπίελεφελντ

Δελτίο τύπου: Ηπειρώτικος Σύλλογος Μπίελεφελντ & Περιχώρων e.V. Πολιτιστική Εκδήλωση για την επέτειο Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων 25-02-2023.

Αδελφωμένοι και σύσσωμοι οι Ηπειρώτες της Ομογένειας της Ευρώπης, στα πλαίσια της επετείου για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων  και Απότισης Φόρου Τιμής στους Αγωνιστές που έπεσαν για τη Λευτεριά της Πατρίδας μας, γιόρτασαν μαζί μας στο Μπίελεφελντ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου όπου ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση για τα 110 Χρόνια από την απελευθέρωση της Ηπείρου.

Έκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου μας  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που δώσατε το παρόν και δείξατε ότι είστε δίπλα μας. 

Ευχαριστούμε όλους τους Ηπειρώτικους Συλλόγους για την αλληλεγγύη και την παρουσία τους στην εκδήλωση μας. 

Οι Σύλλογοι που μας συμπαραστάθηκαν ήταν: Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Ντύσσελντορφ, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος  του Πλέττενμπεργκ, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μέντεν, Η Αδελφότητα Ηπειρωτών Αννόβερου & Περιχώρων  ́ ́ΠΙΝΔΟΣ ́ ́

Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Λίντενσάειτ,  ο Θεσσαλικός Σύλλογος του Γκύτερσλο, Ο Θεσσαλικός Σύλλογος του  Μπίελεφελντ, ο Κρητικός Σύλλογος, η Ελληνική Κοινότητα Μπίελεφελντ, ο  Ποντιακός Σύλλογος Μπίελεφελντ, ο Θρακιώτικος Σύλλογος Μπίελεφελντ και στελέχοι της διοίκησης της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης που την εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Δημήτρης Ντόκος, ο Ταμίας Γιώργος Κουτσοκέρης, και το μέλος του Δ.Σ Τζώρτζης Βασίλης. Όλοι οι εκπρόσωποι των Ηπείρ. Συλλόγων έλαβαν το λόγο και χαιρέτισαν θερμά την εκδήλωση μας και στη συνέχεια βραβεύθηκαν από το Προεδρείο μας με τιμητικές πλακέτες.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς μας που για ακόμη φορά μας συμπαραστάθηκαν, καθώς και  τα μέλη του Συλλόγου μας που μας συμπαραστάθηκαν στην εκδήλωση μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην χορευτική Ομάδα του Ηπειρώτικου Συλλόγου Ντύσσελντορφ που ήρθαν και μας τίμησαν και μας παρουσίασαν τους υπέροχους Ηπειρωτικούς χορούς της Ηπείρου μας, πολλά μπράβο στη χορευτική Ομάδα μας και στην χοροδιδάσκαλο μας, που για μια ακόμη μια φορά ήταν άψογη. Ευχαριστούμε την Νεολαία μας εκατέρωθεν που μας χάρισαν μοναδικές ευχάριστες στιγμές με τους χορούς και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των παριστάμενων! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθήσατε για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα σε αυτή την εκδήλωση. 

Ακόμη πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μουσικούς καλλιτέχνες Νίκο Δάσκαλο στο τραγούδι, στο κλαρίνο τον Κώστα Κάκκο, και τι να πούμε για αυτό το παιδί διαμάντι που πάντα είναι μαζί μας με το υπέροχο κλαρίνο του τον Λευτέρη Τζίμα. Επίσης Ευχαριστούμε την ορχήστρα του Γιώργου Σιάνα που τόσα χρόνια είναι δίπλα μας. 

Έκ μέρους του Δ.Σ 

Η Πρόεδρος Ελένη Γόγολου 

Η Γραμματέας Δήμητρα Γόγολου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.