Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Ιωάννης Χρυσουλάκης: Παραμένει ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού

Στους Γενικούς και ειδικούς γενικούς Γραμματείς που ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνεται και ο Ιωάννης Χρυσουλάκης ο οποίος παραμένει για ακόμη μια θητεία Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών 

Μετά την ανακοίνωση των νέων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων ο Ιωάννης Χρυσουλάκης προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε αναθέτοντάς μου τα εξόχως σημαντικά καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.  Ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκε ξανά για δεύτερη φορά να συνεχίσω το έργο της σύσφιξης των σχέσεων της Ελλάδας με την Ομογένεια αλλά και της προβολής των εθνικών μας δικαίων και θέσεων στο εξωτερικό. 

Έρχεται δε σε μια ιστορική συγκυρία, καθώς βρίσκεται ήδη κατατεθειμένο στην Βουλή το νομοσχέδιο για την ψήφο των Αποδήμων το οποίο θα επιτρέψει  σε όλους τους συμπατριώτες μας που μένουν ή βρίσκονται στο εξωτερικό την ημέρα διεξαγωγής εκλογών να ασκούν απρόσκοπτα το δημοκρατικό εκλογικό τους δικαίωμα χωρίς περιορισμούς. 

Ευχαριστώ τους Ομογενείς μας για την στήριξή τους αλλά και την στενή συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. 

Διαβεβαιώνω τους απανταχού Έλληνες ότι θα συνεχίσω να επιτελώ τα καθήκοντά μου με πλήρη συναίσθηση ευθύνης καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.