Σελίδες

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Ελληνική Κοινότητα Φιερζεν: Στο σπίτι φροντίδας ηλικιωμένων (Compassio)

Σήμερα 6 Αυγούστου από τις 15:00 μ.μ. είχαμε την χαρά να παρουσιάσουμε στο σπίτι φροντίδας ηλικιωμένων (Compassio) στο Viersen- Süchteln ενα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα με ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Ήταν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε  όλους όσους την παρακολούθησαν.

Ο Δάσκαλος του χορευτικού μας τμήματος Γιώργος Δημητρούλας έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τον κάθε χορό που παρουσιάστηκε στο κοινό.

Στο ξεκίνημα ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Φιερζεν και περιχώρων Νίκος Ιωαννίδης αφού ευχαρίστησε την διευθύντρια του σπιτιού φροντίδας κα Poullie για την φιλοξενία, της προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Μεγάλου  Μακεδόνα Στρατηλάτη.

Η κα Poullie ευχαρίστησε με την σειρά της τον πρόεδρο της Ελληνικής κοινότητας για την συμμετοχή του χορευτικού τμήματος ΜΕΡΑΚΙ.

Η πρόεδρος της επιτροπής Ελληνογερμανικής φιλίας Κα Iris Kater πήρε με την σειρά της τον λόγο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κοινότητα μας και την αγάπη που τρέφει στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Γιώργο, Δώρα, Λίτσα , Σοφία, Αλέξανδρο , Κλεάνθη που χόρεψαν πραγματικά υπέροχα καθώς και στην Ίρις και Κώστα που ήταν δίπλα στην όλη προσπάθεια.

Μετά την παρουσίαση ήταν ώρα να σηκωθεί το κοινό όπου και χόρεψαν μαζί με τα μέλη του TANZGRUPPE MERAKI χασαποσερβικο και συρτάκι.

Φυσικά δεν έλειψε και το ούζο κέρασμα από το σπίτι φροντίδας.

Εντύπωση έκανε και το πολύ όμορφο στόλισμα με χρώματα από Ελλάδα.

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους μας και σίγουρα στο μέλλον θα υπάρξει και κάποια άλλη συνεργασία με την Compassio.

Τα μπλουζάκια ήταν μια ευγενική χορηγία της εταιρίας  Mechanica (Ελλάδα)

📷 Rheinischer Spiegel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.