Σελίδες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

H επέλαση της κακοκαιρίας Daniel δοκιμάζει σκληρά τη Μαγνησία

Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel η Μαγνησία: Ένας νεκρός από κατολίσθηση και ένας αγνοούμενος – 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας

Nεκρός είναι ένας 70χρονος κτηνοτρόφος από την περιοχή Αγίου Γεωργίου στον δήμο Βόλου όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο λόγω κατολίσθησης, ενώ είχε πάει να ταϊσει τα ζώα του. Παράλληλα με την θλιβερή είδηση του πρώτου νεκρού, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε και αγνοούμενο. 42χρονος άνδρας που παρασύρθηκε από ρέμα στον Άγιο Γεώργιο, αναζητείται.  Λίγο μετά τις 11 το πρωί εστάλη και νέο μήνυμα από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας.

H επέλαση της κακοκαιρίας Daniel προκαλεί ακραία φαινόμενα σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ δοκιμάζει σκληρά τη Μαγνησία. Νέο μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της κεντρικής Ελλάδας, λίγο πριν από τις 10 και καλεί όσους βρίσκονται σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Εύβοια και Κατερίνη να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Πριν από λίγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο του Βόλου, Κωνσταντίνος Μηνδρινός , είπε ότι πλημμύρισε το νοσοκομείο, αναφερόμενος και σε πτέρυγες όπου διεξάγονται χημειοθεραπείες.

Πηγή: ΕΡΤ Φωτογραφία: magnesianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.