Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Εκλογές της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Βάδης-Βυρτεμβέργης

Στο πνευματικό κέντρο της ενορίας Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Feuerbach πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 με απόλυτη  επιτυχία η τακτική γενική συνέλευση και οι  εκλογές της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βάδης-Βυρτεμβέργης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στην συνέλευση παρέστησαν 72 εκπρόσωποι από 21 συλλόγους-μέλη, οι οποίοι σε πνεύμα ενότητας  συζήτησαν εκτενώς  το μέλλον και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό . Oι εκπρόσωποι είχαν την δυνατότητα να τοποθετηθούν και να εκφράσουν  τις απόψεις  και προτάσεις τους, τις οποίες δέχθηκαν με χαρά τα διοικητικά συμβούλια και έθεσαν προς συζήτηση στο σώμα. 

Η παρουσίαση του απολογισμού των δράσεων του θεσμού  προκάλεσε  ενθουσιασμό και μεγάλη  ικανοποίηση στην πλειοψηφία των  μελών , τα οποία  εξέφρασαν την αφοσίωσή τους και  στήριξη   των δράσεων της Ομοσπονδίας και στο μέλλον. Στην συνέλευση διανεμήθηκε το τελευταίο  περιοδικό των θεσμών μας, το τρίτο στη σειρά, με πολλές πληροφορίες για τα σχολεία μας αλλά και τις δράσεις των τελευταίων 2 ετών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα μέλη μας για την μαζική και δυναμική τους  παρουσία. Δεσμευόμαστε  ότι και η επόμενη διετία θα υπάρξει τόσο παραγωγική όσο και τα προηγούμενα χρόνια.  Θερμές ευχαριστίες και στην Διακονία της Ενορίας και τον πάτερ Βασίλειο στο Feuerbach για την φιλοξενία.

Ενθαρρύνουμε τους συλλόγους, που μέχρι τώρα πορεύονται ανεξάρτητα, να  συμπράξουν  στην προσπάθειά μας για την επίτευξη του κοινού μας στόχου. Ευελπιστούμε ότι  όλοι μαζί θα συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο έργο, ώστε να στηρίξουμε με  όλες μας τις δυνάμεις την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στη Γερμανία. 

‘Ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να έχει ενεργό ρόλο, να είναι δημιουργικός, να έχει ηθική συνείδηση και να συμβαδίζει με τους κανόνες.’

Αριστοτέλης

Αποτελέσματα Εκλογών

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Θέση        Ονοματεπώνυμο

Πρόεδρος Ελένη Ραφαηλίδου

Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Ροδίντσης

Γραμματέας Μαρία Καραμπίδου

Ταμίας Αποστόλης Γερόπουλος

Μέλος Αντωνίου Θωμαή

Μέλος Βασιλείου Ιωάννης

Μέλος Ηλιάδου Πολυχρονία

Εκπρόσωποι για την Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Γονέων και Κηδεμόνων Γερμανίας:

Ονοματεπώνυμο

1.Κωνσταντίνος Καχριμανίδης

2.Ιωάννης Αμαραντίδης

Με εκτίμηση

Για την Ομοσπονδία Βάδης- Βυρτεμβέργης

                                                                                                         

Ελένη Ραφαηλίδου                                        Μαρία Καραμπίδου

Πρόεδρος                     Γραμματέας 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.