Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Υποψήφιους Ευρωβουλευτές που στηρίζει ο σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης προτρέπει τα μέλη και τους φίλους του σε συμμετοχή στις ευρωεκλογές στις  9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 και παάλληλα εκφράζει την υποστήριξή του σε υποψηφίους από διάφορα κόμματα.

Η ανακοίωση: 

Καλούμαστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. 

Να μην αδιαφορίσουμε, να προσέλθουμε στις κάλπες. 

Είτε με την επιστολική ψήφο είτε με τη φυσική μας παρουσία να δηλώσουμε εμφατικά την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή μας κοινωνία.

Να υποστηρίξουμε τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο με μήνυμα ευρείας συμμετοχικότητας. Έχουμε ιστορική ευθύνη για αυτό το μήνυμα.

Με την έμπρακτη υποστήριξη των υποψηφίων-ανεξαρτήτως των κομμάτων με τα οποία πολιτεύονται, κερδίζει η δημοκρατία και εκπαιδεύονται οι επόμενες γενιές στις διαδικασίες και δυνατότητές της. 

Ψηφίζοντας, κερδίζει η Ελλάδα, ο πολιτικός πολιτισμός της, η περήφανη επιβίωσή της σ` ένα δύσκολο μέλλον για την ευρωπαϊκή κοινωνία. 

Στον εκλογικό-καλό τους αγώνα δοκιμάζονται εκτός των δεκάδων υποψηφίων και συμπαραστάτες των δράσεων του ΣΠΝ. Τώρα πια φίλες και φίλοι μας.

Δεν ξεχνάμε τη βοήθεια τους, τους στηρίζουμε έμπρακτα.

Στεφανία Τανιμανίδου ανταποκρίθηκες πρόθυμα όταν σε χρειαστήκαμε. Παρενέβης ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για την προώθηση του συμφωνικού έργου Pontische Suite και τη δυνατότητα συναυλίας του στη συμπρωτεύουσα. (ΠΑΣΟΚ)

Πίστη Κρυσταλλίδου ανταποκρίθηκες πρόθυμα όταν σε χρειαστήκαμε.  Έκαμες ως Γραμματέας Εθελοντισμού του κόμματός σου παρεμβάσεις ουσίας σε θεσμικούς φορείς για την υποστήριξη του ακαδημαϊκού μας προγράμματος Forschungsstelle Bessari στο πανεπιστήμιο της Jena.(ΝΔ)

Στέλιο Κυμπουρόπουλε ανταποκρίθηκες πρόθυμα όταν σε χρειαστήκαμε. Παρακολουθείς εκ του σύνεγγυς τον αγώνα μας για τα ελληνικά σχολεία της Βαυαρίας με παρεμβάσεις σου στην Αθήνα υπέρ της διάσωσης του σχολείου `Αριστοτέλης` Μονάχου. (ΝΔ)

Θοδωρή Ζαγοράκη ανταποκρίθηκες πρόθυμα όταν σε χρειαστήκαμε. Στον κοινό αγώνα των απόδημων για την επιβίωση των ελληνικών σχολείων Μονάχου. Για τον απεγκλωβισμό μελών των κοινών μας πρόσφατα από τον `ζήλο` της βελγικής αστυνομίας.(ΠΑΣΟΚ)

Ευχόμαστε με θέση ευθύνης τη δικαίωση όλων αγαπητοί μας.

Το ΔΣ

e.V Efxinos Pontos - Cardinal Bessario Nürnberg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.