Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Τα γερμανικά ΜΜΕ για την κατάκτηση του τρόπαιου από ΠΑΟ

Διάφορα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην κατάκτηση του ευρωπαικού τρόπαιου στο μπάσκετ από τον Παναθηναικό.

Διάφορα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην κατάκτηση του ευρωπαικού τρόπαιου στο μπάσκετ από τον Παναθηναικό.

Ειδικότερα:

Bild

Τίτλος: «Ελληνική νίκη στο Βερολίνο – Η παρουσία ενός θρύλου της καλαθοσφαίρισης προκαλεί έκπληξη στον τελικό»

 

Το εν θέματι δημοσίευμα εστιάζει στην επικράτηση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final Four που διεξήχθη στο Βερολίνο, κερδίζοντας με 95:80 τη Ρεάλ Μαδρίτης, επισημαίνοντας ότι η ελληνική ομάδα κατέκτησε εκ νέου τον τίτλο έπειτα από 13 χρόνια, ενώ αναφέρεται επίσης πως, τόσο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των ημιτελικών όσο και το Σάββατο, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών.

 

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην παρουσία του θρύλου της καλαθοσφαίρισης Scottie Pippen και του Έλληνα αστέρα του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Περαιτέρω δίνεται έμφαση στην εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήδη από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ επισημαίνεται ότι τη στιγμή που προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός στο σκορ το στάδιο σείστηκε, συμπαρασύροντας και τον θρύλο,  Scottie Pippen, ο οποίος χαμογελούσε και θαύμαζε την εκρηκτική ατμόσφαιρα.

 

Süddeutsche Zeitung

Τίτλος: «Η Αθήνα κερδίζει τον τίτλο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης»

 

FAZ

Τίτλος: «O Παναθηναϊκός είναι ο νικητής σημειώνοντας ρεκόρ»

Υπότιτλος: «Οι Έλληνες νίκησαν στον τελικό του Final Four την ισπανική ομάδα Ρεάλ Μαδρίτης που υπερασπιζόταν τον τίτλο της. Κερδίζουν για πέμπτη φορά, χάρη και στις επιβλητικές εμφανίσεις των Μήτογλου και Σλούκα».

 

Tagesspiegel

Τίτλος: «Ο Παναθηναϊκός κερδίζει ένα Final Four ανάμεσα σε έκσταση και επεισόδια»

Υπότιτλος: «Το Final Four της Ευρωλίγκας προσφέρει σπουδαίο αθλητισμό και εξαιρετική ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Μακριά από το γήπεδο όμως σημειώνονται αρκετά επεισόδια με συλλήψεις και τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.