Σελίδες

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Οι κληρώσεις για ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ στα playoffs

Με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου θα διασταυρωθεί ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, εάν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Μάλμε στον 3ο προκριματικό (6 και 13 Αυγούστου)

Αν περάσει τον αγώνα του playoffs του Champions League θα παίξει στον ενιαίο όμιλο του Champions League. Αν αποκλειστεί θα παίξει απευθείας στον ενιαίο όμιλο του Europa league.

Aν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από την Μάλμε

Σε περίπτωση που αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από την Μάλμε θα παίξει στα playoffs του Europa League.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΜΑΛΜΕ θα είναι ο ηττημένος του αγώνα: Τσέλιε (Σλοβενία) - Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία).

Αν περάσει ο ΠΑΟΚ από τους αγώνες με Τσέλιε (Σλοβενία) - Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) θα παίξει στον ενιαίο όμιλο του Europa League, 

Σημειώνεται ότι αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί και από τα playoffs του Europa League θα συνεχίσει την ευρωπαική του πορεία απευθείας στο Conference League.

Παναθηναικός: Ο αντίπαλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αν προκριθεί στον αγώνα με Αγιαξ θα είναι ο ηττημένος του αγώνα Γιαγκελόνια Πολωνία - Μπόντο Γκλιμτ Νορβηγία 

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΕΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ θα είναι η Λανς 

Αν περάσει τον Αγιαξ και αποκλειστεί στα playoffs του Europa League θα παίξει απευθείας στο Conferene League (όμιλο)

ΑΕΚ: Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα play offs τον νικητή του Ρουζομπέροκ (Σλοβενία) - Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία) αφού προηγούμενα αποκλείσει στον 3ο προκριματικό γύρο την Νόα από την Αρμενία (6 και 15 Αυγούστου) 

Αν η ΑΕΚ προκριθεί στα play offs θα παίξει στον ενιαίο όμιλο του Conference αν δεν μπορέσει να προκριθεί θα ολοκληρωθεί η ευρωπαική της πορεία, δηλαδή δεν έχει το αβαντάζ των ΠΑΟΚ και ΠΑΟ να παίξει σ άλλη διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός, η 4η ελληνική ομάδα που συμμετέχει φέτος στις ευρωπαικές διοργανώσεις δεν δίνει προκρματικά και θα παίξει απευθείας στον ενιαίο όμιλο του Europa League αφού κατέκτησε την προηγούμενη σεζόν το Conference League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.