Μεγάλη θλίψη προκαλεί σε όλα τα μέλη της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής η απώλεια του Διευθυντή του Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».
Με βαθιά συγκίνηση πληροφορηθήκαμε την εκδημία του Νικολάου Παπαδάκη, Διευθυντή του Ιδρύματος Βενιζέλου στην Κρήτη. Υπήρξε κάτι πολύ περισσότερο από θεματοφύλακας της αιώνιας φλόγας του έργου του Ελευθερίου Βενιζέλου· υπήρξε ένας αληθινός οραματιστής.
Η αφοσίωσή του στην αποστολή του Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», τόσο στην Κρήτη όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, υπήρξε απεριόριστη. Η προσωπική του δέσμευση για τη διαφύλαξη του έργου του Ελευθερίου Βενιζέλου θα συνεχίσει να γίνεται αισθητή για πολλές γενιές.
Υπήρξε επίσης σπουδαίος φίλος για πολλά μέλη και στελέχη της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής· πάντοτε με ανοιχτή αγκαλιά, συνεργαζόταν μαζί μας σε έργα και πρωτοβουλίες που στήριζαν τόσο την αποστολή μας όσο και εκείνη του Ιδρύματος Βενιζέλου.
Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν αγαπημένο μας φίλο. Η απώλειά του αποτελεί βαθύ πλήγμα για όλους μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους πολυάριθμους φίλους του σε όλο τον κόσμο.
Αιωνία του η μνήμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.