Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκλρώθηκε νωρίτερα η γαμήλια τελετή του Γιάννη και της Μαράια

Το απόγευμα περιμέναμε τη γαμήλια τελετή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια, όμως, φαίνεται ότι έγινε νωρίτερα.

Όπως, ανέφερε ο ΣΚΑΪ, ο σούπερ στάρ του NBA ενώθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί με τα δεσμά του γάμου με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια.

Τον glamour γάμο με τους υψηλούς προσκεκλημένους που έγινε στο μαγευτικό Costa Navarino όπου εδώ και τρεις ημέρες το ζευγάρι γιορτάζει την ιδιαίτερα αυτή στιγμή της ζωής του μαζί με καλούς του φίλους, θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στις 18.30.

Στην τελετή του γάμου δίνουν το «παρών» VIP καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Από χθες βρίσκεται επίσης στη Μεσσηνία ο Λεμπρόν Τζέιμς το αεροπλάνο του οποίου προσγειώθηκε το μεσημέρι στο Άκτιο. Ο ίδιος, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη, θεωρώντας την τιμητική, και με χαρά επισκέφτηκε τη χώρα μας. Παρούσα και η Σερένα Ουίλιαμς.

Από την Παρασκευή βρίσκεται στην Μεσσηνία και ένας από τους καλύτερούς φίλους και συμπαίκτες του Γιάννη στο Μιλγουόκι, ο Κρις Μίντλετον, που θα είναι και κουμπάρος στον γάμο και «πιάστηκε» το απόγευμα να κάνει τις βόλτες τους στην Πύλο παρέα με τους πρώην συμπαίκτες Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Το βράδυ του Σαββάτου (31/8) πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα. Ακόμα, το βράδυ της Παρασκευής (30/8) έγινε το πάρτι το dress code του οποίου απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (31/8) ο φακός του iEidiseis «έπιασε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου, με χαλαρή διάθεση, κάνοντας τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο του με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Παρών είναι και ο Έλληνας χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Εμμανουήλ Καραλής ενώ από την Παρασκευή βρίσκεται στην Μεσσηνία και ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγο του και τα παιδιά του, όπου και παρευρέθηκαν στο pre wedding party.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως μετά την ολοκλήρωση του γάμου, το μεσημέρι, δηλαδή, της Κυριακής το ζευγάρι αναμένεται να ξεναγήσει τους VIP καλεσμένους του στην Πύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.