Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πόση "κρίση" νιώθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα

Μπορεί να μην εκπληρωθεί ο στόχος για αύξηση του τουρισμού σε σχέση με τις περσινές επιδόσεις (λόγω του ότι υπάρχει μείωση στις κρατήσεις «Last-Minuten») αλλά τα μηνύματα των τουριστών που επιστρέφουν από την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσίευμα Ben Hänchen στην ιστοσελίδα του Mdr Mitteldeutscher Rundfunk . Στη συνέχεια παραθέτει δηλώσεις τουριστών στο αεροδρόμιο του Leipzig-Halle με τις οποίες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Επίσης ο αρθρογράφος επισημαίνει τη σημασία του τουρισμού στην ελληνική οικονομία για να καταλήξει στο ερώτημα «πως αντιμετωπίζονται οι Γερμανοί τουρίστες»
οι απαντήσεις που παρατίθενται από τους τουρίστες
  είναι ιδιαίτερα θετικές καθώς δεν υπήρξαν στοιχεία που να διαφοροποιούν τους γερμανούς από άλλων εθνοτήτων τουρίστες και δηλώνουν  ότι τους υποδέχτηκαν με φιλοξενία και φιλικότητα όπως πάντα.


Το ,,Mdr - Mitteldeutscher Rundfunk,, είναι κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός για τα κρατίδια της Κάτω Σαξωνίας, Σαξωνία/Άνχαλτ και Θουρριγγίας. Το Mdr είναι μέλος του κρατικού συνδέσμου ραδιοτηλεοπτικών σταθμών ARD.


Πηγή: MDR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.