Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

3ήμερο εκδηλώσεων για την Ελλάδα στο Βελιγράδι

Oλοκληρώθηκε το 3ήμερο εκδηλώσεων (27-29) για την Ελλάδα στο εμπορικό κέντρο Stadion της περιοχής Voždovac του Βελιγραδίου. Oι εκδηλώσεις με τον τίτλο "Ημέρες της Ελλάδας" - Dani Grčke διοργανώθηκαν υπό την στήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Σερβία και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στο Βελιγράδι και περιελάμβαναν ελληνική μουσική και χορευτικό, δραστηριότητες μαγειρικής και γαστρονομίας, face painting για παιδιά, γλωσσικά εργαστήρια κ.α. 

Οι χορευτές είναι σπουδαστές στο Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Βελιγραδίου. Συμμετείχαν εθελοντικά και κάποιοι υποστήριξαν το desk του ΕΟΤ κατά τις 3μερες εκδηλώσεις.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρες Ελλάδας», η Πρεσβεία της Ελλάδος και o Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στο Βελιγράδι διοργάνωσαν τον διαγωνισμό με τίτλο «Χριστούγεννα στην Αθήνα», μέσω των λογαριασμών στο Facebook και στο Twitter της Πρεσβείας με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Αθήνα, κατά τις ημέρες των σερβικών Χριστουγέννων, τον Ιανουάριο του 2016. Η φιλοξενία προσφέρεται από τον ΕΟΤ και τα αεροπορικά εισιτήρια από την Aegean Airlines.


Η νικήτρια κ. Olivera Milojkovic παρέλαβε σήμερα το voucher του δώρου στο χώρο των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και τις εταιρείες που συμμετείχαν, και κυρίως ευχαριστούμε τους εθελοντές μας!



Sofia Lazaridou 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.