Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Βιέννης

Ξεκίνησε σήμερα η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βιέννης, η οποία διαρκεί μέχρι την Κυριακή, φιλοξενώντας πάνω 750 εκθέτες από 70 διαφορετικές χώρες και αναμένοντας μέχρι και 150.000 επισκέπτες.
Στην Έκθεση συμμετέχει και φέτος η Ελλάδα μέσω του περιπτέρου του Ε.Ο.Τ..

Ως συνεκθέτες του Ε.Ο.Τ. συμμετέχουν διάφορες περιφέρεις / περιοχές και τουριστικοί φορείς της Ελλάδας, όπως Περιφέρεια Κρήτης, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφέρεια Θεσσαλίας-Δήμος Βόλου-Πηλίου, Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ένωση Κάμπινγκ Ελλάδας, Δήμος Πάρου-Δήμος Αντιπάρου, Δήμος Σκιάθου, Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας "Δημωφέλεια", Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, Helios Hotels, Louis Hotels,ANEK LINES και MINOAN LINES.
Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός κατέχει εδώ και χρόνια μια από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, για το διάστημα Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 2015 καταγράφησαν 302.350 τουρίστες από την Αυστρία με προορισμό την Ελλάδα. Με το ποσοστό αύξησης σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014 να φθάνει το 19,8%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.