Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Από σήμερα στην Γερμανία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας

Επίσημη επίσκεψη στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Joachim Gauck 
Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Joachim Gauck, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος θα πραγματοποεί επίσημη επίσκεψη στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας σήμερα και αύριο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Παυλόπουλος θα φθάσει στο Προεδρικό Ανάκτορο Bellevue λίγο μετά το μεσημέρι ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην Καγκελαρία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει σήμερα και αύριο συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου Νόρμπερτ Λάμερτ, τον μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο, το διοικητικό συμβούλιο του Γερμανο-ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γερμανικών Συνδικάτων (DGB) Ράινερ Χόφμαν και με τον καθηγητή Βασίλειο Φθενάκη, διακεκριμένο επιστήμονα στους τομείς της εκπαίδευσης, της οικογένειας και της ανάπτυξης των παιδιών.
Αύριο το μεσημέρι ο Πρόπεδρος θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
Πηγή: Προεδρία της Δημοκρατίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.