Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Απάντηση στο ΔΣ της ΕΚ Ντίσελντορφ από μέλη ΔΣ ΟΕΚ

Από την ΕΝΟΤΗΤΑ-Κίνηση για την ανασυγκρότηση του Κοινοτικού Κινήματος λάβαμε για δημοσίευση την παρακάτω ανακοίνωση - απάντηση στην ανακοίνωση του ΔΣ της Κοινότητας Ντίσελντορφ


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ των προσπαθειών, για ανασυγκρότηση του Κοινοτικού Κινήματος αποτελεί η εκλογή 2 εδρών στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας με την Παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ που στηρίχτηκε στις δυνάμεις του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ της Κοινότητας Ντυσσελντορφ. Η εκλογή η δική μου καθώς και του συναδέλφου Αγγ. Τσιγάρα στο ανώτερο όργανο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας, αποτελεί επίσης ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, στον αισχρό πόλεμο και χυδαίο διασυρμό που δεχόμαστε εδώ και αρκετό καιρό.
Συγχαρητήρια, ανήκουν επίσης και στους άλλους τρεις αντιπροσώπους της Κοινότητας ,ανεξάρτητα, αν ανήκουν σε άλλες παρατάξεις, που συμμετείχαν στο Συνέδριο κλείνοντας τα αυτιά, στα καλέσματα και στις παράνομες αποφάσεις, που ήθελαν την Κοινότητά μας, έξω από την Ομοσπονδία, μετά από 50 χρόνια δράσης. Το Ντύσσελντορφ για πρώτη φορά στην ιστορία του, έχει 3 εκλεγμένα μέλη στο ανώτερο όργανο εκπροσώπησης του Ελληνισμού. Βάσει του Καταστατικού της Ελληνικής Κοινότητας οι κύριοι Ρούγας Γ.,Τσιγάρας Αγγ.(Ανεξάρτητος Ενωτικός Συνδυασμός),Ποτσης Κ.(Νέοι Ευρωπαιοι Πολίτες), Μακρίδης Λαζ.(Ελληνες Δημότες Ντυσσελντορφ) και η κ.Μιχαλέ Σ.(Αγωνιστική Συσπείρωση), ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ, από την βάση στις παράλληλες εκλογές, για τα μέλη του ΔΣ που έγιναν στις 22 Μαρτίου του 2015 και δεν είναι δυνατόν, να αμφισβητούνται απο κανέναν. Ιδιαίτερα απο την κ.Ζαχαριά και την κ.Μαρκοπούλου που παριστάνουν ακόμη το ΔΣ της Κοινότητας. Ο ισχυρισμός περί μή νομιμότητας των συνέδρων, είναι παντελώς ανίσχυρος, όπως και παράνομη είναι, η οποιαδήποτε απόφαση (αν υπάρχει) περι μή αναγνώρισης και αποχώρησης της Κοινότητας απο την ΟΕΚ, ολισθαίνοντας στο αίσχιστο σημείο να την χαρακτηρίσει και ως ανθελληνική οργάνωση. Μια τέτοια απόφαση θα χρειαζόταν τουλάχιστον Γενική Συνέλευση των Μελών. Η κ.Ζαχαριά, όμως, που διατηρεί πλήρη άγνοια απο φορείς και τη λειτουργία τους, κυριευμένη απο το μένος της ενάντια σε θεσμούς και σε πρόσωπα ,συνεχίζει να δίνει τροφή στα κίτρινα μέσα ενημέρωσης και σε αγαστή συνεργασία μαζί τους εξακολουθεί να αυθαιρετεί και να μάχεται για την διάλυση της Κοινότητας και τώρα της Ομοσπονδίας. Η κ.Ζαχαρια δεν εκπροσωπεί τίποτε παρά μόνο τον εαυτό της.

ΕΝΟΤΗΤΑ-Κίνηση για την ανασυγκρότηση του Κοινοτικού Κινήματος. ΡΟΥΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.(Εκλεγμένα μέλη του ΔΣ της ΟΕΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.