Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Έκλεισε ο μπασκετικός κύκλος ενός μεγάλου αθλητή (Βίντεο)

Με το σημερινό τελικό στο μπασκετ έκλεισε την καριέρα του ένας μεγάλος Έλληνας αθλητής ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Σίγουρα ο ίδιος θα επιθυμούσε να τελειώνε με τον τίτλο του πρωταθλητή, κάτι που δεν έγινε (νίκησε ο Ολυμπιακός).
Όμως εκτός από το κατάμεστο ΟΑΚΑ που φώναζε το ονομά του και ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έδειξε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μέσα στο παρκέ το σεβασμό στην προσφορά του ,,Μήτσου,,.προτρέποντάς τον μάλιστα να σκεφτεί ξανά την απόφασή του να σταματήσει την καριέρα του στο μπάσκετ.
Στο αθλητικό κομμάτι ζήσαμε τους καλύτερους τελικούς των τελευταίων ετών με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη. Προπάντων όμως ζήσαμε τον αθλητικό πολιτισμό που τόσο χρειάζεται η ελληνική αθλητική κοινωνία.
Χωρίς φασαρίες οι 4 αγώνες των τελικών, οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των παικτών του ΠΑΟ, ο Πρόεδρος του ΠΑΟ στα αποδυτήρια των παικτών του Ολυμπιακού για να συγχαρούν του παίκτες της αντίπαλης ομάδας.


Τι δήλωσε ο Διαμαντίδης για το τρίποντο του φίλου του Σπανούλη που έκρινε τον αγώνα: "Σκέφτηκα "δεν το χάνεις ρε Βασιλάρα; Μας έχεις στείλει δυο - τρεις φορές". Αλλά το έβαλε. Δείχνει τι ποιότητα έχει και πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Όλος ο κόσμος το καταλαβαίνει, την ποιότητά του και την ικανότητά του".

"Δ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.