Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση Ελλ. Κοινότητας Ντίσελντορφ για συνέδριο ΟΕΚ

Διευκρίνιση σχετικά με την συμμετοχή της Ελληνικής Κοινότητας Ντίσελντορφ.στο Συνέδριο της ΟΕΚ λάβαμε με δελτίο τύπου το οποίο δημοσιεύουμε όπως μας στάλθηκε.
"Της ΕΚ του Ντίσελντορφ.
Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητά μέλη της ΕΚ του Ντίσελντορφ, σας χαιρετίζει το Δ.Σ και ενημερώνει για τα εξής :

Από τον Ιούνιο του 2015 η ΕΚ και το νέο ΔΣ έχει διαχωρίσει την θέση της σε σχέση με την παράνομη δραστηριότητα του Κ . Δημητρίου και την ΟΕΚ.
Με επιστολή στην ΓΓΑΕ και τον Κ. Μιχάλη Κόκκινο προτείνουμε διαφορετική εκπροσώπηση μέσω του Ευρωπαϊκού συμβουλίου απόδημου Ελληνισμού. Επίσης προτείνουμε την κατάργηση της ΟΕΚ αφού κανένα σκοπό αντικειμενικό δεν εξυπηρετεί.
Μόλις από χθες
κυκλοφορεί ως είδηση πως η Πρόεδρος Γ . Ζαχαριά έδωσε προφορική άδεια για συμμετοχή μελών  (εκπροσώπων για ΟΕΚ ) της ΕΚ. Την είδηση αυτή αναπαράγει ο Κ . Δημητρίου.
Ουδέποτε λοιπόν εδόθη άδεια ή λίστα για εκπροσώπηση στην ΟΕΚ αφού διαφώνησε η ΕΚ όπως και άλλες κοινότητες με την αόρατη λειτουργία της ΟΕΚ που μόνο συμφέροντα Ελληνικά δεν εξυπηρετεί.
Κατά συνέπεια οποιαδήποτε είδηση είναι κατασκευής φανταστικών σεναρίων με υπογραφή Ρούγα.
Στην συνέχεια με λύπη ενημερώνουμε τον Κ . Δημητρίου πώς είναι άκυρη η συμμετοχή εξ ονόματος της ΕΚ οποιουδήποτε συμμετείχε και την επικαλέστηκε.
Περαιτέρω ενέργειες με δόλο πράττει ο Κ . Δημητρίου, Όταν γνώριζε από την πράξη του αυτή της συμμετοχής αποδέχθηκε την συμμετοχή των Τσιγάρα και Ρούγα ,τους οποίους έχει μηνύσει η ΕΚ για υπεξαίρεση.
Είναι συναυτουργοί της αξιόποινης πράξης της παράνομης συμμετοχής όσοι δεν έλαβαν έγκριση της ΕΚ.
Επειδή ο Αστικός κώδικας
περί συλλογικής εκπροσώπησης συμμετοχής και ψηφισμάτων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΆ την συμμετοχή σε ψηφίσματα όσων έχουν εκκρεμότητα δικαστική ιδίως ποινικής φύσεως . Τέτοια εκκρεμότητα έχουν οι Κ.Ρούγας, Τσιγάρας.
Κατά συνέπεια για τον λόγο αυτό
και μόνο οποιοδήποτε αποτέλεσμα επήλθε στο συνέδριο της ΟΕΚ με την συμμετοχή ιδίως των παραπάνω ,αυτόματα καθίσταται ΑΚΥΡΟ.
Η ΕΚ Ντίσελντορφ θα ακυρώσει το αποτέλεσμα εκλογών της ΟΕΚ για τους παραπάνω λόγους, μέσω της εφαρμογής του
BGB.
Δευτέρα 23 Μαΐου 2016
Ντίσελντορφ.

Η Πρόεδρος Η Αντιπρόεδρος
Γ .
Ζαχαριά Μ. Μαρκοπούλου"

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ των προσπαθειών, για ανασυγκρότηση του Κοινοτικού Κινήματος αποτελεί η εκλογή 2 εδρών στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας με την Παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ που στηρίχτηκε στις δυνάμεις του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ της Κοινότητας Ντυσσελντορφ. Η εκλογή η δική μου καθώς και του συναδέλφου Αγγ. Τσιγάρα στο ανώτερο όργανο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας, αποτελεί επίσης ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, στον αισχρό πόλεμο και χυδαίο διασυρμό που δεχόμαστε εδώ και αρκετό καιρό.
    Συγχαρητήρια, ανήκουν επίσης και στους άλλους τρεις αντιπροσώπους της Κοινότητας ,ανεξάρτητα, αν ανήκουν σε άλλες παρατάξεις, που συμμετείχαν στο Συνέδριο κλείνοντας τα αυτιά, στα καλέσματα και στις παράνομες αποφάσεις, που ήθελαν την Κοινότητά μας, έξω από την Ομοσπονδία, μετά από 50 χρόνια δράσης. Το Ντύσσελντορφ για πρώτη φορά στην ιστορία του, έχει 3 εκλεγμένα μέλη στο ανώτερο όργανο εκπροσώπησης του Ελληνισμού. Βάσει του Καταστατικού της Ελληνικής Κοινότητας οι κύριοι Ρούγας Γ.,Τσιγάρας Αγγ.(Ανεξάρτητος Ενωτικός Συνδυασμός),Ποτσης Κ.(Νέοι Ευρωπαιοι Πολίτες), Μακρίδης Λαζ.(Ελληνες Δημότες Ντυσσελντορφ) και η κ.Μιχαλέ Σ.(Αγωνιστική Συσπείρωση), ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ, από την βάση στις παράλληλες εκλογές, για τα μέλη του ΔΣ που έγιναν στις 22 Μαρτίου του 2015 και δεν είναι δυνατόν, να αμφισβητούνται απο κανέναν. Ιδιαίτερα απο την κ.Ζαχαριά και την κ.Μαρκοπούλου που παριστάνουν ακόμη το ΔΣ της Κοινότητας. Ο ισχυρισμός περί μή νομιμότητας των συνέδρων, είναι παντελώς ανίσχυρος, όπως και παράνομη είναι, η οποιαδήποτε απόφαση (αν υπάρχει) περι μή αναγνώρισης και αποχώρησης της Κοινότητας απο την ΟΕΚ, ολισθαίνοντας στο αίσχιστο σημείο να την χαρακτηρίσει και ως ανθελληνική οργάνωση. Μια τέτοια απόφαση θα χρειαζόταν τουλάχιστον Γενική Συνέλευση των Μελών. Η κ.Ζαχαριά, όμως, που διατηρεί πλήρη άγνοια απο φορείς και τη λειτουργία τους, κυριευμένη απο το μένος της ενάντια σε θεσμούς και σε πρόσωπα ,συνεχίζει να δίνει τροφή στα κίτρινα μέσα ενημέρωσης και σε αγαστή συνεργασία μαζί τους εξακολουθεί να αυθαιρετεί και να μάχεται για την διάλυση της Κοινότητας και τώρα της Ομοσπονδίας.Η κ.Ζαχαρια δεν εκπροσωπεί τίποτε παρά μόνο τον εαυτό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.